• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Httppost Problem

 
prazannag Kumar
Greenhorn
Posts: 12
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I want to send data to PHP as well as receive. For that i tried HttpPost. At the end of execution I got the answer "false". Can anyone tell how to fix this issue. Please check the coding...
--------------

 
William Brogden
Author and all-around good cowpoke
Rancher
Posts: 13045
6
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Shouldn't you be looking at the response code returned? Perhaps the request is not getting through to the service you expected.

Bill
 
Ulf Dittmer
Rancher
Pie
Posts: 42966
73
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Please edit your post to UseCodeTags. It's unnecessarily hard to read the code as it is.
 
prazannag Kumar
Greenhorn
Posts: 12
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Now the code working fine, I simplified it. Thanks.
 
prazannag Kumar
Greenhorn
Posts: 12
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am facing the new issue now. I can get respose from PHP, when I initialize the values to the parameters which i am going to pass. But the problem is, when I get the input dynamically, the code response nothing. I need to connect with PHP when I press a button, after getting the input from user. So i written a code under Onclick event. I got mess with this issue. Can anyone help me... ?
----
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic