• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Problem with XMLBeans 2.2 in Weblogic 10.3

 
Sri Harsha Yenuganti
Greenhorn
Posts: 18
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am using weblogic 10.3 server. In that I have a webservice which uses xmlbeans2.2 for data binding. I have compiled the XSD's and placed the corresponding jar in the /lib folder of the weblogic. Whenever I get a new request for the webservice, It will be processed in a seperate thread. Whenever the process is over, an email will be sent to the user.

The problem is, while processing, when the program tries to call the xmlbeans.parse(File , Schematype, Options) of the auto-generated code generated by xmlbeans, the thread is getting closed without throwing any exception. When I looked what happening inside the auto-generated code, the code is having a problem with this line :

public static final org.apache.xmlbeans.SchemaType type = (org.apache.xmlbeans.SchemaType)
org.apache.xmlbeans.XmlBeans.typeSystemForClassLoader(Record.class.getClassLoader(), schemaorg_apache_xmlbeans.system.sC746BAB66F6B21CEE59300E8ABB0F85A").resolveHandle("recorda6e5elemtype");

This gives the schematype to be ued by parse() method.

I am not able to see the problem as no exception is thrown even though parse() method is expected to throw XMLException, IOException if there are any.

By documentation, weblogic 10.3 uses xmlbeans 2.3. But we have xmlbeans2.2 in the class path. Is that a problem? The generated binary files "*.xsb"'s are there attached as a jar file to this project.

Does anyone see the problem in my implementation?
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic