• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

What can I do next?

 
Mimi Tam
Ranch Hand
Posts: 121
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have been running the petclinic sample program successfully earlier on. Now something changed and I am constantly getting the Directory Listing page as the first page with nothing on it. There is no error on my console log.

I don't know what to do next to debug or have any idea how to proceed to figure it out. I put breakpoints in index.jspx but they weren't hit. I cleaned everything, restart everything but no effect.

Please kindly HELP. Any advice would be greatly appreciated.

Here's the partial console log:


Looking forward to any info and suggestions.

Many Thanks

 
David Newton
Author
Rancher
Posts: 12617
IntelliJ IDE Ruby
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
If you didn't change anything, and this is the log you see on a clean deploy and startup, we'll have to have more information to help. Sounds like a server issue to me, though.
 
Mimi Tam
Ranch Hand
Posts: 121
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator

Yes, David. Thanks for the suggestion.

Indeed it was Tomcat that messed up my startup process. I did not close the App and I deleted the Server, it left remnants of old stuff which caused my problem.

Sweating on the next one....Thanks again very much.

 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic