This week's book giveaway is in the Design forum.
We're giving away four copies of Building Microservices and have Sam Newman on-line!
See this thread for details.
The moose likes Websphere and the fly likes Error Ant Build/deploy to websphere 7.0 Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Building Microservices this week in the Design forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » Websphere
Bookmark "Error Ant Build/deploy to websphere 7.0" Watch "Error Ant Build/deploy to websphere 7.0" New topic
Author

Error Ant Build/deploy to websphere 7.0

adi sembiring
Greenhorn

Joined: Nov 13, 2009
Posts: 9
I use http://illegalargumentexception.blogspot.com/2008/08/ant-automated-deployment-to-websphere.html as my reference. and http://illegalargumentexception.googlecode.com/svn/trunk/code/java/WebSphereAntFiles/ as my sample code to deployed.

this is my buil.properies is ?



this is my console while I trying to build with ws_ant.bat


Deepak Pant
Ranch Hand

Joined: Feb 13, 2004
Posts: 446
Looks like either the server1 is already running or your port number is taken by some other process in the system. Please check it.

On the side note, there is no drop dead requirement of using ws_ant that comes bundled with websphere as described in the blogspot link.
 
I’ve looked at a lot of different solutions, and in my humble opinion Aspose is the way to go. Here’s the link: http://aspose.com
 
subject: Error Ant Build/deploy to websphere 7.0
 
It's not a secret anymore!