aspose file tools*
The moose likes HTML, CSS and JavaScript and the fly likes xmlhttprequest is not sending any request to the servlet Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Engineering » HTML, CSS and JavaScript
Bookmark "xmlhttprequest is not sending any request to the servlet" Watch "xmlhttprequest is not sending any request to the servlet" New topic
Author

xmlhttprequest is not sending any request to the servlet

jen lemque
Greenhorn

Joined: Jun 04, 2010
Posts: 28
hi guys..i'm making a widget for s60 device.. using diagnostic tool of the emulator i've found out that no request sending to the server..but no error occurs when i run the code..here is my code in sending the httprequest...




Ulf Dittmer
Marshal

Joined: Mar 22, 2005
Posts: 39548
    
  27
I take it you have made sure by some means that all code -up to and including line 47- are actually executed?

How do you know that the request isn't sent, given that the code doesn't do anything in case it's successful?


Ping & DNS - updated with new look and Ping home screen widget
jen lemque
Greenhorn

Joined: Jun 04, 2010
Posts: 28
using symbian 3rd edition emulator i found out that no request is sending in my servlet using the diagnostic tool of the emulator..were we can find the traffic, system out and task manager of the application running in theemulator...
Ulf Dittmer
Marshal

Joined: Mar 22, 2005
Posts: 39548
    
  27
So what's the answer to my first question?

Are you certain that the emulator is capable of doing this? Meaning, have you ever gotten it to send a successful request via XMLHttpRequest?
jen lemque
Greenhorn

Joined: Jun 04, 2010
Posts: 28
i'm not sure if my code doesn't violate any rules in coding http request..I can't find a good tutorial about that..That was came from different idea in the internet..
s60 emulator can accept ans send http request according to its specs...Can you check my code is it's not violating coding rules of xmlhttp request?
Ulf Dittmer
Marshal

Joined: Mar 22, 2005
Posts: 39548
    
  27
If you want us to help you, then you need to provide the information that's necessary to do so:

I take it you have made sure by some means that all code -up to and including line 47- are actually executed?


have you ever gotten [ the emulator ] to send a successful request via XMLHttpRequest, in any context?
David Newton
Author
Rancher

Joined: Sep 29, 2008
Posts: 12617

Have you done a sanity check by sending a *non*-Ajax request?
jen lemque
Greenhorn

Joined: Jun 04, 2010
Posts: 28
I've tried to send request in my widget google map and the emulator successfully receive and send http request and response..

according to the nokia s60 emulator user guide it can send and receive http request
Eric Pascarello
author
Rancher

Joined: Nov 08, 2001
Posts: 15376
    
    6
Have you added debug statements such as alerts and see if the code is executing?

Eric
 
 
subject: xmlhttprequest is not sending any request to the servlet
 
Similar Threads
AJAX: posting a ampersand?
undefined value
I am getting unspecified error
Servlet can't get the xmlhttp post request
Multiple Concurrent AJAX Connecitons, HOWTO?