aspose file tools*
The moose likes Web Services and the fly likes ALDSP - problem starting server Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Java » Web Services
Bookmark "ALDSP - problem starting server" Watch "ALDSP - problem starting server" New topic
Author

ALDSP - problem starting server

Sam House
Greenhorn

Joined: Jun 14, 2010
Posts: 5
Hello All,

I am trying to Configure the Retail Dataspace Sample Application for ALDSP 3.2. I am trying to start the ALDSP Samples Server and after couple minutes of trying to start the server it gives, "The Server Cannot be launched within timeout". Below is the stacktrace,

.
.
JAVA Memory arguments: -Xms512m -Xmx512m
.
WLS Start Mode=Development
.
CLASSPATH=;C:\bea\patch_wss110\profiles\default\sys_manifest_classpath\weblogic_patch.jar;C:\bea\patch_wls1001\profiles\default\sys_manifest_classpath\weblogic_patch.jar;C:\bea\patch_cie650\profiles\default\sys_manifest_classpath\weblogic_patch.jar;C:\bea\patch_aldsp320\profiles\default\sys_manifest_classpath\weblogic_patch.jar;C:\bea\JROCKI~1\lib\tools.jar;C:\bea\WLSERV~1.0\server\lib\weblogic_sp.jar;C:\bea\WLSERV~1.0\server\lib\weblogic.jar;C:\bea\modules\features\weblogic.server.modules_10.0.1.0.jar;C:\bea\modules\features\com.bea.cie.common-plugin.launch_2.1.2.0.jar;C:\bea\WLSERV~1.0\server\lib\webservices.jar;C:\bea\modules\ORGAPA~1.5/lib/ant-all.jar;C:\bea\modules\NETSFA~1.0/lib/ant-contrib.jar;C:\bea\modules\features\aldsp.server.modules_3.2.0.0.jar;C:\bea\aldsp_3.2\lib\ld-server-core.jar;;C:\bea\WLSERV~1.0\common\eval\pointbase\lib\pbembedded51.jar;C:\bea\WLSERV~1.0\common\eval\pointbase\lib\pbupgrade51.jar;C:\bea\WLSERV~1.0\common\eval\pointbase\lib\pbclient51.jar;C:\bea\WLSERV~1.0\server\lib\xqrl.jar;;
.
PATH=C:\bea\patch_wss110\profiles\default\native;C:\bea\patch_wls1001\profiles\default\native;C:\bea\patch_cie650\profiles\default\native;C:\bea\patch_aldsp320\profiles\default\native;C:\bea\WLSERV~1.0\server\native\win\32;C:\bea\WLSERV~1.0\server\bin;C:\bea\modules\ORGAPA~1.5\bin;C:\bea\JROCKI~1\jre\bin;C:\bea\JROCKI~1\bin;C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem;C:\Program Files\Microsoft SQL Server\90\Tools\binn\;C:\Program Files\Common Files\Roxio Shared\DLLShared\;C:\Program Files\Common Files\Roxio Shared\9.0\DLLShared\;C:\MATLAB7\bin\win32;C:\Program Files\Common Files\Ulead Systems\MPEG;C:\Program Files\QuickTime\QTSystem\;C:\Program Files\SSH Communications Security\SSH Secure Shell;C:\bea\WLSERV~1.0\server\native\win\32\oci920_8
.
***************************************************
* To start WebLogic Server, use a username and *
* password assigned to an admin-level user. For *
* server administration, use the WebLogic Server *
* console at http:\\hostname:port\console *
***************************************************
starting weblogic with Java version:
java version "1.5.0_11"
Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.5.0_11-b03)
BEA JRockit(R) (build R27.3.1-1_CR344434-89345-1.5.0_11-20070925-1628-windows-ia32, compiled mode)
Starting WLS with line:
C:\bea\JROCKI~1\bin\java -jrockit -Xms512m -Xmx512m -Xverify:none -da -Dplatform.home=C:\bea\WLSERV~1.0 -Dwls.home=C:\bea\WLSERV~1.0\server -Dweblogic.home=C:\bea\WLSERV~1.0\server -Dwli.home=C:\bea\WLSERV~1.0\integration -Daldsp.home=C:\bea\aldsp_3.2 -Djavax.xml.soap.MessageFactory=weblogic.xml.saaj.MessageFactoryImpl -Dweblogic.management.discover=true -Dwlw.iterativeDev= -Dwlw.testConsole= -Dwlw.logErrorsToConsole= -Dweblogic.ext.dirs=C:\bea\patch_wss110\profiles\default\sysext_manifest_classpath;C:\bea\patch_wls1001\profiles\default\sysext_manifest_classpath;C:\bea\patch_cie650\profiles\default\sysext_manifest_classpath;C:\bea\patch_aldsp320\profiles\default\sysext_manifest_classpath -Dweblogic.Name=AdminServer -Djava.security.policy=C:\bea\WLSERV~1.0\server\lib\weblogic.policy weblogic.Server
<Jul 11, 2010 3:20:32 PM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000395> <Following extensions directory contents added to the end of the classpath:
C:\bea\wlserver_10.0\platform\lib\p13n\p13n-schemas.jar;C:\bea\wlserver_10.0\platform\lib\p13n\p13n_common.jar;C:\bea\wlserver_10.0\platform\lib\p13n\p13n_system.jar;C:\bea\wlserver_10.0\platform\lib\wlp\netuix_common.jar;C:\bea\wlserver_10.0\platform\lib\wlp\netuix_schemas.jar;C:\bea\wlserver_10.0\platform\lib\wlp\netuix_system.jar;C:\bea\wlserver_10.0\platform\lib\wlp\wsrp-client.jar;C:\bea\wlserver_10.0\platform\lib\wlp\wsrp-common.jar>
<Jul 11, 2010 3:20:33 PM EDT> <Info> <WebLogicServer> <BEA-000377> <Starting WebLogic Server with BEA JRockit(R) Version R27.3.1-1_CR344434-89345-1.5.0_11-20070925-1628-windows-ia32 from BEA Systems, Inc.>
<Jul 11, 2010 3:20:34 PM EDT> <Info> <Management> <BEA-141107> <Version: WebLogic Server Temporary Patch for CR345472 Thu Jan 17 16:13:48 EST 2008
WebLogic Server Temporary Patch for CR345256 Mon Mar 24 17:57:22 PDT 2008
WebLogic Server Temporary Patch for CR322355 Tue Oct 23 10:53:45 PDT 2007
WebLogic Server 10.0 MP1 Thu Oct 18 20:17:44 EDT 2007 1005184 >
<Jul 11, 2010 3:20:37 PM EDT> <Info> <WebLogicServer> <BEA-000215> <Loaded License : C:\bea\license.bea>
<Jul 11, 2010 3:20:37 PM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365> <Server state changed to STARTING>
<Jul 11, 2010 3:20:37 PM EDT> <Info> <WorkManager> <BEA-002900> <Initializing self-tuning thread pool>
<Jul 11, 2010 3:20:37 PM EDT> <Notice> <Log Management> <BEA-170019> <The server log file C:\bea\aldsp_3.2\samples\domains\aldsp\servers\AdminServer\logs\AdminServer.log is opened. All server side log events will be written to this file.>
<Jul 11, 2010 3:20:42 PM EDT> <Notice> <Security> <BEA-090082> <Security initializing using security realm myrealm.>
<Jul 11, 2010 3:20:46 PM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365> <Server state changed to STANDBY>
<Jul 11, 2010 3:20:46 PM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365> <Server state changed to STARTING>
<Jul 11, 2010 3:21:07 PM EDT> <Warning> <com.bea.wlw.netui.pageflow.internal.WebLogicURLTemplateFactory> <BEA-000000> <In webapp <dspconsole>, the url template <https://{url:domain}:{url:securePort}/{url:path}?{url:queryString}> uses the url:securePort token. The system may not pick up the correct ports if you are using a proxy server. Consider hardcoding the ports in a production environment.>
<Jul 11, 2010 3:21:07 PM EDT> <Warning> <org.apache.beehive.netui.pageflow.AutoRegisterActionServlet> <BEA-000000> <Found module-config-locators list in context-parameter moduleConfigLocators, which is deprecated. Please use the <module-config-locators> element in /WEB-INF/beehive-netui-config.xml instead.>
<Jul 11, 2010 3:21:09 PM EDT> <Notice> <Log Management> <BEA-170027> <The server initialized the domain log broadcaster successfully. Log messages will now be broadcasted to the domain log.>
<Jul 11, 2010 3:21:10 PM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365> <Server state changed to ADMIN>
<Jul 11, 2010 3:21:10 PM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365> <Server state changed to RESUMING>
<Jul 11, 2010 3:21:10 PM EDT> <Notice> <Server> <BEA-002613> <Channel "Default[1]" is now listening on 1xx.1xx.0.1xx:7001 for protocols iiop, t3, ldap, snmp, http.>
<Jul 11, 2010 3:21:10 PM EDT> <Notice> <Server> <BEA-002613> <Channel "Default[2]" is now listening on 127.0.0.1:7001 for protocols iiop, t3, ldap, snmp, http.>
<Jul 11, 2010 3:21:10 PM EDT> <Notice> <Server> <BEA-002613> <Channel "Default" is now listening on 1xx.1xx.0.109:7001 for protocols iiop, t3, ldap, snmp, http.>
<Jul 11, 2010 3:21:10 PM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000331> <Started WebLogic Admin Server "AdminServer" for domain "aldsp" running in Development Mode>
<Jul 11, 2010 3:21:10 PM EDT> <Warning> <Server> <BEA-002611> <Hostname "127.0.0.1", maps to multiple IP addresses: 1xx.1xx.0.109, 1xx.1xx.0.101, 127.0.0.1>
<Jul 11, 2010 3:21:10 PM EDT> <Warning> <Server> <BEA-002611> <Hostname "Sam-PC", maps to multiple IP addresses: 1xx.1xx.0.109, 1xx.1xx.0.101, 127.0.0.1>
<Jul 11, 2010 3:21:10 PM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365> <Server state changed to RUNNING>
<Jul 11, 2010 3:21:10 PM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000360> <Server started in RUNNING mode>

Can somebody help me start this server?


Thanks a lot!
-Sam
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: ALDSP - problem starting server
 
Similar Threads
Starting Weblogic server fine in Eclipse, but seems like project not being deployed.
Error on remote debugging WebLogic 10 with Eclipse
Weblogic 10.2 console is very slow
Getting error when starting WLS 10.0
module failed to deploy on weblogic server