File APIs for Java Developers
Manipulate DOC, XLS, PPT, PDF and many others from your application.
http://aspose.com/file-tools
The moose likes JBoss/WildFly and the fly likes Unable to find a cluster rule set error Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Soft Skills this week in the Jobs Discussion forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » JBoss/WildFly
Bookmark "Unable to find a cluster rule set error" Watch "Unable to find a cluster rule set error" New topic
Author

Unable to find a cluster rule set error

aida haslinda
Ranch Hand

Joined: Jun 10, 2010
Posts: 36
hello,
i've just started to install the jboss 4.o.5.GA on linux. What i did was:
1) install sun JDK 1.6.0_21
2)set JAVA_HOME environment using JAVA_HOME="/usr/java" so there is usr/java directory
export JAVA_HOME
3) unzip jboss to usr/jboss
4) started the server using ./run.sh

successfully run localhost:8080 @ 127.0.0.1:8080 @myipaddress:8080.

Below is the full command on output console



Is it correct? is there any mistake in the configuration steps (since i didn't create the %path%as i did on windows) ?
But why is there "unbind"error and "couldn't find cluster rule set"
Thank you very much





Jaikiran Pai
Marshal

Joined: Jul 20, 2005
Posts: 10288
    
168

But why is there "unbind"error and "couldn't find cluster rule set"




That cluster message is just a INFO level log and doesn't look like a problem to me.

Where is the "unbind" error that you are talking about?


[My Blog] [JavaRanch Journal]
aida haslinda
Ranch Hand

Joined: Jun 10, 2010
Posts: 36
hi kiran,
thanks for the quick replied.


i thought the code above is the error because of the word "unbinding"


That cluster message is just a INFO level log and doesn't look like a problem to me.


so i've done the installation correctly so far.

thanks jaikiran
Jaikiran Pai
Marshal

Joined: Jul 20, 2005
Posts: 10288
    
168

Those unbinding messages are again INFO level logs that you see when the server is shutting down. Notice this in the logs that you posted in the first post:



You pressed Ctrl + C on the console which triggered the server shutdown. During the shutdown, the server started undeploying the applications/deployments (which is natural).
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Unable to find a cluster rule set error