wood burning stoves*
The moose likes IDEs, Version Control and other tools and the fly likes Eclipse, OEPE plugin installed cannot deploy application Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Engineering » IDEs, Version Control and other tools
Bookmark "Eclipse, OEPE plugin installed cannot deploy application" Watch "Eclipse, OEPE plugin installed cannot deploy application" New topic
Author

Eclipse, OEPE plugin installed cannot deploy application

Saritha Penumudi
Ranch Hand

Joined: Aug 18, 2003
Posts: 147

I have a maven project which I checked out from subversion into my eclipse. I am able to configure my runtimes and start weblogic from my eclipse with no problems. I can build my project and create an ear from my eclipse with no issues. But when I right click on my servers to add or remove projects, eclipse is not able to find my project to deploy into weblogic. I am not seeing any projects facets with this version of eclipse.

Here are my configuration details.
Eclipse Platform
Version: 3.5.0
Build id: I20090611-1540

OEPE: Oracle Database Tools Part of Oracle Enterprise Pack for Eclipse 11.1.1.3.0

Weblogic Server 11g (10.3).


Can you please help me in figuring out what configuration I am missing here. How can I deploy and debug my application through eclipse.

Thanks for all the help
Saritha Penumudi
Ranch Hand

Joined: Aug 18, 2003
Posts: 147
I had to manually add project facets and manually add eclipse specific files to .setting to make this work.
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Eclipse, OEPE plugin installed cannot deploy application