• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Ajax tag is not working in strus2.1.6 with eclipse editor

 
Sweta Chauhan
Ranch Hand
Posts: 56
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi all,
I am trying to ajax tag in struts2.1.6, but whenever I run the application it's give error



The jsp page which is use the ajax tag is as follows

 
Richard Golebiowski
Ranch Hand
Posts: 213
Eclipse IDE Java Tomcat Server
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Read this

It's for Struts 2.1.8.1, but still applies
 
Sweta Chauhan
Ranch Hand
Posts: 56
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Richard Golebiowski wrote:Read this

It's for Struts 2.1.8.1, but still applies


I try to follow the procedure of above mentioned tutorial but it's not working in struts2.1.8.1 also, please help somebody. I have stacked in this problem for last 6-7 days. Actually I followed a tutorial for struts2.0.6 in eclipse ajax tags are working there but not in struts2.1.6 and struts2.1.8.
 
Richard Golebiowski
Ranch Hand
Posts: 213
Eclipse IDE Java Tomcat Server
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
OK, first thing you need to do is change your code to use the dojo taglib,

So your code should be:
 
Sweta Chauhan
Ranch Hand
Posts: 56
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Richard Golebiowski wrote:OK, first thing you need to do is change your code to use the dojo taglib,

So your code should be:


I tried that but the error is same
 
Richard Golebiowski
Ranch Hand
Posts: 213
Eclipse IDE Java Tomcat Server
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Are you using "struts2-dojo-plugin-2.1.6.jar"?

Do you have another tld file besides the tld file included in the jar?
 
Sweta Chauhan
Ranch Hand
Posts: 56
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Richard Golebiowski wrote:Are you using "struts2-dojo-plugin-2.1.6.jar"?

Do you have another tld file besides the tld file included in the jar?


Thanks for the help, actually I was using wrong version of dojo-plugin. Now its working fine.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic