File APIs for Java Developers
Manipulate DOC, XLS, PPT, PDF and many others from your application.
http://aspose.com/file-tools
The moose likes Web Services and the fly likes A problem apear on weblogic 10.3,but tomcat is worked Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Java » Web Services
Bookmark "A problem apear on weblogic 10.3,but tomcat is worked" Watch "A problem apear on weblogic 10.3,but tomcat is worked" New topic
Author

A problem apear on weblogic 10.3,but tomcat is worked

zhiquan mai
Greenhorn

Joined: Sep 02, 2010
Posts: 5
I use myeclispe to build the webservice client. I run the service on tomcat5.0. It work successily.But I deploy on weblogic 10.3,when the client run the method,it apear a problem like this


I search many infomation. Somebody said it is that weblogic' Qname.class come into conflict with stax-api-1.0.1.jar
Ivan Krizsan
Ranch Hand

Joined: Oct 04, 2006
Posts: 2198
    
    1
Hi!
What are you using for Targeted Runtime in your project?
Have you tried to change this setting to Weblogic?
Best wishes!


My free books and tutorials: http://www.slideshare.net/krizsan
zhiquan mai
Greenhorn

Joined: Sep 02, 2010
Posts: 5
Ivan Krizsan wrote:Hi!
What are you using for Targeted Runtime in your project?
Have you tried to change this setting to Weblogic?
Best wishes!


Now I have used other method to resolve this problem.
I have writed a new client mehod that the server no longer apear that problem.

The problem apears when I use hte client class that myeclispse have built for my project

This is client method I write
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: A problem apear on weblogic 10.3,but tomcat is worked
 
Similar Threads
A problem apear on weblogic 10.3,but tomcat is worked
Jboss class cast exception: com.sun.org.apache.xerces.internal.jaxp.DocumentBuilderFactoryImpl
JAXB/reflection exceptions (unable to inject)
Problem with classloader with jaxb, spring, websphere
Linkage error in Jboss 4 & 3.2.7 when using Jaxb2