This week's book giveaway is in the Servlets forum.
We're giving away four copies of Murach's Java Servlets and JSP and have Joel Murach on-line!
See this thread for details.
The moose likes BEA/Weblogic and the fly likes A problem apear on weblogic 10.3,but tomcat is worked Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Murach's Java Servlets and JSP this week in the Servlets forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » BEA/Weblogic
Bookmark "A problem apear on weblogic 10.3,but tomcat is worked" Watch "A problem apear on weblogic 10.3,but tomcat is worked" New topic
Author

A problem apear on weblogic 10.3,but tomcat is worked

zhiquan mai
Greenhorn

Joined: Sep 02, 2010
Posts: 5
I use myeclispe to build the webservice client. I run the service on tomcat5.0. It work successily.But I deploy on weblogic 10.3,when the client run the method,it apear a problem like this


I search many infomation. Somebody said it is that weblogic' Qname.class come into conflict with stax-api-1.0.1.jar
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: A problem apear on weblogic 10.3,but tomcat is worked
 
Similar Threads
Jboss class cast exception: com.sun.org.apache.xerces.internal.jaxp.DocumentBuilderFactoryImpl
JAXB/reflection exceptions (unable to inject)
Problem with classloader with jaxb, spring, websphere
A problem apear on weblogic 10.3,but tomcat is worked
Linkage error in Jboss 4 & 3.2.7 when using Jaxb2