This week's book giveaways are in the Refactoring and Agile forums.
We're giving away four copies each of Re-engineering Legacy Software and Docker in Action and have the authors on-line!
See this thread and this one for details.
Win a copy of Re-engineering Legacy Software this week in the Refactoring forum
or Docker in Action in the Cloud/Virtualization forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Problem with Layout visual editor in Eclipse

 
Michail Petrov
Ranch Hand
Posts: 32
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator



This is the problem, when i chose to use the Visual editor i just cant drag and drop any UI component like Button or whathever.
Ples help me what is the problem.

PS i don't have problem with Emulator, the programs run fine THE problem is only with visual editor. I don't want owase to code XML by my hands.
Thanks
 
Mark Spritzler
ranger
Sheriff
Posts: 17278
6
IntelliJ IDE Mac Spring
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Odd, I don't get that. I just installed STS from SpringSource then added the update site, added the SDK Versions, added the plugins and that was all, everything worked as is.

So is there something wrong with the xml, maybe misspelt something or forgot to close a tag?

Does this happen if you do new Android Layout, then use the visual editor on that one?

Try re-installing Eclipse and the Android plugins if that doesn't help.

Mark
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic