jQuery in Action, 2nd edition*
The moose likes JSP and the fly likes my servlets not working well on Centos Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Java » JSP
Bookmark "my servlets not working well on Centos" Watch "my servlets not working well on Centos" New topic
Author

my servlets not working well on Centos

alsoumahi alBatal
Ranch Hand

Joined: Nov 22, 2009
Posts: 94
Hi guys , I have created login jsp page , asking user for user name and password, the thing is I tested my programin my windows it is working fine
I can control the access of user. I took the same application running it on centos because it is where I want to work with , I got white page after user clicks submit button , I tried to troubleshoot it and see what is the problem but no way.

this is my details:
I am using apache-tomcat-5.5.31 ,
mysql 5

this is what i found on logs:

Sep 21, 2010 9:52:19 PM org.apache.catalina.core.AprLifecycleListener init
INFO: The APR based Apache Tomcat Native library which allows optimal performance in production environments was not found on the java.library.path: /home/master/opt/jdk1.6.0_21/jre/lib/i386/server:/home/master/opt/jdk1.6.0_21/jre/lib/i386:/home/master/opt/jdk1.6.0_21/jre/../lib/i386:/usr/java/packages/lib/i386:/lib:/usr/lib
Sep 21, 2010 9:52:19 PM org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol init
INFO: Initializing Coyote HTTP/1.1 on http-8080
Sep 21, 2010 9:52:19 PM org.apache.catalina.startup.Catalina load
INFO: Initialization processed in 726 ms
Sep 21, 2010 9:52:19 PM org.apache.catalina.core.StandardService start
INFO: Starting service Catalina
Sep 21, 2010 9:52:19 PM org.apache.catalina.core.StandardEngine start
INFO: Starting Servlet Engine: Apache Tomcat/5.5.31
Sep 21, 2010 9:52:19 PM org.apache.catalina.core.StandardHost start
INFO: XML validation disabled
Sep 21, 2010 9:52:21 PM org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol start
INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on http-8080
Sep 21, 2010 9:52:21 PM org.apache.jk.common.ChannelSocket init
INFO: JK: ajp13 listening on /0.0.0.0:8009
Sep 21, 2010 9:52:21 PM org.apache.jk.server.JkMain start
INFO: Jk running ID=0 time=0/18 config=null
Sep 21, 2010 9:52:21 PM org.apache.catalina.storeconfig.StoreLoader load
INFO: Find registry server-registry.xml at classpath resource
Sep 21, 2010 9:52:21 PM org.apache.catalina.startup.Catalina start
INFO: Server startup in 1808 ms
Communications link failure

The last packet successfully received from the server was 1,285,094,972,234 milliseconds ago. The last packet sent successfully to the server was 0 milliseconds ago.
Sep 21, 2010 10:49:32 PM org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol pause
INFO: Pausing Coyote HTTP/1.1 on http-8080
Sep 21, 2010 10:49:33 PM org.apache.catalina.core.StandardService stop
INFO: Stopping service Catalina
Sep 21, 2010 10:49:33 PM org.apache.catalina.core.StandardWrapper unload
INFO: Waiting for 1 instance(s) to be deallocated
Sep 21, 2010 10:49:34 PM org.apache.catalina.core.StandardWrapper unload
INFO: Waiting for 1 instance(s) to be deallocated
Sep 21, 2010 10:49:35 PM org.apache.catalina.core.StandardWrapper unload
INFO: Waiting for 1 instance(s) to be deallocated
Sep 21, 2010 10:49:35 PM org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol destroy
INFO: Stopping Coyote HTTP/1.1 on http-8080


reqgarding for tomcat it is working , I can open servlets example on port 8080 , I thing the problem is with my database but I did it same as what I do in windows

why I got this error
Communications link failure

The last packet successfully received from the server was 1,285,094,972,234 milliseconds ago. The last packet sent successfully to the server was 0 milliseconds ago.
Sep 21, 2010 10:49:32 PM org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol pause

please help , it is very urgent for me
 
jQuery in Action, 2nd edition
 
subject: my servlets not working well on Centos
 
Similar Threads
ContextListener
Servlet compile problem
shutdown failed Tomcat in netbeans6.1
Apache Tomcat: startup failed due to previous errors
tomcat server Native library problem