wood burning stoves 2.0*
The moose likes Tomcat and the fly likes SEVERE: BAD packet signature: SEVERE: Error, processing connection Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of OCA/OCP Java SE 7 Programmer I & II Study Guide this week in the OCPJP forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » Tomcat
Bookmark "SEVERE: BAD packet signature: SEVERE: Error, processing connection" Watch "SEVERE: BAD packet signature: SEVERE: Error, processing connection" New topic
Author

SEVERE: BAD packet signature: SEVERE: Error, processing connection

Romeo Ranjan
Ranch Hand

Joined: Feb 23, 2009
Posts: 95
Dear Ranchers,

My web application in the server was working just fine. Recently I made few changes in the code and restarted the tomcat. since then my application is not working. I tried reverting my changes in the code and restarting the tomcat. The application runs fine but any query given which should return results from the oracle database.But instead gives me the following error in the stack trace.



Doing google and looking on the posts which had similar problems, really didnot help me understand. I would really appreciate if someone could point me out in the right direction on what I should be doing in order to rectify this error and make my application work again.

Thanks


SCJP 6.0
Tim Holloway
Saloon Keeper

Joined: Jun 25, 2001
Posts: 16160
    
  21

It looks like you have an Apache-Tomcat AJP connection and that there are problems with it. The solution MIGHT be as simple as restarting Apache.

However, it's also possible that you have configuration problems. Don't forget that AJP talks to Tomcat's port 8009 by default, not 8080. The AJP protocol is different than HTTP, and if you send data to the wrong port or in the wrong protocol you can see problems like the one you've got.


Customer surveys are for companies who didn't pay proper attention to begin with.
Romeo Ranjan
Ranch Hand

Joined: Feb 23, 2009
Posts: 95
Thanks Tim. Restarting the server solved the problem.
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: SEVERE: BAD packet signature: SEVERE: Error, processing connection