Win a copy of Design for the Mind this week in the Design forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

GVIM on Windows XP problem

 
Carey Brown
Ranch Hand
Posts: 1385
16
Eclipse IDE Firefox Browser Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I've been using gvim version 7.1 on my PC at work for a long time with no problems. However, somewhere between Friday and Monday it will no longer display the menu or toolbar. I'm assuming that either I fat-fingered something Friday afternoon or a file got corrupted or corporate "updated" something on my machine.

Here's what I've tried:

  • Uninstalling and installing the new 7.3 version. This includes deleting my rc files.

  • Running :set guioptions+=m

Has anyone else run into this?
 
Christophe Verré
Sheriff
Posts: 14691
16
Eclipse IDE Ubuntu VI Editor
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I've never seen this, so I'm afraid I won 't be of any help.

1. What is the current value of guioptions ? (:set guioptions).
2. You do have menu.vim in the runtime folder, don't you ?
 
Carey Brown
Ranch Hand
Posts: 1385
16
Eclipse IDE Firefox Browser Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
GOT IT!
Environment variable VIMRUNTIME somehow got deleted.

Thanks,
Carey
 
Christophe Verré
Sheriff
Posts: 14691
16
Eclipse IDE Ubuntu VI Editor
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Great you solved it
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic