wood burning stoves 2.0*
The moose likes BEA/Weblogic and the fly likes Error 404 - Not found -on accessing JSP- Weblogic 10.3 Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of OCA/OCP Java SE 7 Programmer I & II Study Guide this week in the OCPJP forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » BEA/Weblogic
Bookmark "Error 404 - Not found -on accessing JSP- Weblogic 10.3" Watch "Error 404 - Not found -on accessing JSP- Weblogic 10.3" New topic
Author

Error 404 - Not found -on accessing JSP- Weblogic 10.3

neeraj bhardwaj
Greenhorn

Joined: Dec 06, 2010
Posts: 4
Hi All,
I am upgrading weblogic 8.1 to weblogic 10.3. My build is successful with ant and i am able to create ejbs.
I am able to deploy the .ear application in exploded mode and all ejbs and web application show deployed and active.
but when i am trying to access any jsp it is saying
Error 404--Not Found
though in tmp file of domain server i can see class files created for jsps.

i had already spent two days on this issue. please help urgently.
observation - when i start the weblogic..it does not show log on unix for deployment of ejbs
but on console it says deployed successfully.


PLEASE ADVISE..
neeraj bhardwaj
Greenhorn

Joined: Dec 06, 2010
Posts: 4
Can anybody help on this. I am really stuck here..

Other observations -
Whenever there is an error in jsp..my access to jsp shows compilation error but when
there is no errors it says Error 404 - not found.

Quick advise will be greatly appreciated...
Matt Kohanek
Village Idiot
Ranch Hand

Joined: Apr 04, 2009
Posts: 483

I am having the exact same issue, I was just coming here to ask about it myself. A solution would be fantastic


True wisdom is in knowing you know nothing - Socrates
T. Huy Nguyen
Ranch Hand

Joined: Nov 02, 2010
Posts: 57
neeraj bhardwaj wrote:Can anybody help on this. I am really stuck here..

Other observations -
Whenever there is an error in jsp..my access to jsp shows compilation error but when
there is no errors it says Error 404 - not found.

Quick advise will be greatly appreciated...


I upgraded several applications from wl 8.1 to 10.3 but never encountered similar problem. Maybe your problem have something to do with exploded deployment? because my apps are always deployed as ear file.

Or does your JSP include or forward another JSP that cannot be found?


My material for SCJP (2008), SCWCD (2010), SCBCD (2010). About me
Aruna Lingaiah
Greenhorn

Joined: May 23, 2011
Posts: 2
T. Huy Nguyen wrote:
neeraj bhardwaj wrote:Can anybody help on this. I am really stuck here..

Other observations -
Whenever there is an error in jsp..my access to jsp shows compilation error but when
there is no errors it says Error 404 - not found.

Quick advise will be greatly appreciated...


I upgraded several applications from wl 8.1 to 10.3 but never encountered similar problem. Maybe your problem have something to do with exploded deployment? because my apps are always deployed as ear file.

Or does your JSP include or forward another JSP that cannot be found?


Hi T. Huy,
We are using several JSP includes and the include directives are erroring out saying file not found? Any advise is greatly appreciated.

Thanks,
Prasanth S Pillai
Ranch Hand

Joined: Oct 28, 2009
Posts: 39
hello neeraj,

Did you fix this issue?
Can you try deploying the EAR directly rather than exploding?

Or if you want it as exploded, then how are you trying to access the page?

Aruna Lingaiah
Greenhorn

Joined: May 23, 2011
Posts: 2


Aruna Lingaiah wrote:
T. Huy Nguyen wrote:
neeraj bhardwaj wrote:Can anybody help on this. I am really stuck here..

Other observations -
Whenever there is an error in jsp..my access to jsp shows compilation error but when
there is no errors it says Error 404 - not found.

Quick advise will be greatly appreciated...


I upgraded several applications from wl 8.1 to 10.3 but never encountered similar problem. Maybe your problem have something to do with exploded deployment? because my apps are always deployed as ear file.

Or does your JSP include or forward another JSP that cannot be found?


Hi T. Huy,
We are using several JSP includes and the include directives are erroring out saying file not found? Any advise is greatly appreciated.

Thanks,


Hi...
I was able to solve this one in our application...
It was actually a bug in our application.The jsps that were being accessed were being pointed to wrong relative path.
In WL8.1, it didn't error as the jsp compiler would automatically try to find from the root. This was because the relative path provided in those jsps would finally point to the root path of the application.
But in 10.3, it errors as it is logically trying to find the file in the specified path and it errors when the file is not found.

I did this by precompiling the jsps using appc before deploying the ear. And then checked the java files generated in both 10.3 and weblogic 8.1 about the jsp inclusions

Not sure if thats the problem with Neeraj's application, but you can try precompiling your jsps before deploying your application.


Cheers..


Sassy Kalaa
Greenhorn

Joined: Jan 27, 2012
Posts: 4
Aruna,

Can you please share your build file(if any) or the line precompiling jsps with appc? I'm stuck here. Thank you!
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Error 404 - Not found -on accessing JSP- Weblogic 10.3