• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

wsimport with amazon problem

 
vasu chowdary
Ranch Hand
Posts: 90
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am using the following command to generate client artifacts for amazon service



but it is showing the following error



could any body tell me the cause and solution?
 
Ravi C Kota
Ranch Hand
Posts: 61
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Recently I came across couple of services with a similar problem. May be this is how they restrict it. I'm really interested to know, why WSDL access is restricted this way. But you can download the WSDL and run the import and it works fine..

 
Ivan Krizsan
Ranch Hand
Posts: 2198
1
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi!
Just tried the exact wsimport command in OS X 10.6.5 and there were no problems whatsoever. Client artifacts were produced and compiled.
I do suspect that this is of little comfort or use to you.
Which OS are you using?
Best wishes!
 
Bob Nedwor
hangman
Ranch Hand
Posts: 215
Eclipse IDE Oracle Ubuntu
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator

It works great on Ubuntu 10.10 on an AMD Dual Core.


It looks like you might have had some network problem.
 
vasu chowdary
Ranch Hand
Posts: 90
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi all,

thanks for your reply.I am using wndows xp which is in my office network.
 
vasu chowdary
Ranch Hand
Posts: 90
  • 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
HI

It is working at my home but it is not working in office network.could any body tell me te reason?
 
Kumar Raja
Ranch Hand
Posts: 547
2
Hibernate Java Spring
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
vasu chowdary wrote:HI

It is working at my home but it is not working in office network.could any body tell me te reason?


Then it may be your firewall issue.
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic