Win a copy of Clojure in Action this week in the Clojure forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

javax.servlet.ServletException: Could not intialize: null (JWebmail and Eclipse Using Jboss AS)

 
pintu shah
Greenhorn
Posts: 24
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
i got following errors while deploying Jwebmail on Jboss AS

type Exception report

message

description The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request.

exception

javax.servlet.ServletException: Could not intialize: null
net.wastl.webmail.server.WebMailServlet.init(Unknown Source)
org.jboss.web.tomcat.security.SecurityAssociationValve.invoke(SecurityAssociationValve.java:189)
org.jboss.web.tomcat.security.JaccContextValve.invoke(JaccContextValve.java:91)
org.jboss.web.tomcat.security.SecurityContextEstablishmentValve.invoke(SecurityContextEstablishmentValve.java:92)
org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102)
org.jboss.web.tomcat.service.jca.CachedConnectionValve.invoke(CachedConnectionValve.java:157)
org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:325)
org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:828)
org.apache.coyote.http11.Http11Protocol$Http11ConnectionHandler.process(Http11Protocol.java:601)
org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447)
java.lang.Thread.run(Thread.java:662)

root cause

javax.servlet.UnavailableException
net.wastl.webmail.server.WebMailServer.initStorage(Unknown Source)
net.wastl.webmail.server.WebMailServer.doInit(Unknown Source)
net.wastl.webmail.server.WebMailServlet.init(Unknown Source)
org.jboss.web.tomcat.security.SecurityAssociationValve.invoke(SecurityAssociationValve.java:189)
org.jboss.web.tomcat.security.JaccContextValve.invoke(JaccContextValve.java:91)
org.jboss.web.tomcat.security.SecurityContextEstablishmentValve.invoke(SecurityContextEstablishmentValve.java:92)
org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102)
org.jboss.web.tomcat.service.jca.CachedConnectionValve.invoke(CachedConnectionValve.java:157)
org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:325)
org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:828)
org.apache.coyote.http11.Http11Protocol$Http11ConnectionHandler.process(Http11Protocol.java:601)
org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447)
java.lang.Thread.run(Thread.java:662)

note The full stack trace of the root cause is available in the JBoss Web/2.1.1.CR7 logs.

what could be wrong?What do i need to put into classpath?
 
Peter Johnson
author
Bartender
Posts: 5852
7
Android Eclipse IDE Ubuntu
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
This question appears to be related to JBoss AS, and not about IDEs, moving.

Also, you posted the errors that appear on the browser. There should also be errors posted in the console log, you should post those.
 
pintu shah
Greenhorn
Posts: 24
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I will try to do that.
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic