• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Struts1.2 and Tiles

 
Kev lam
Greenhorn
Posts: 14
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Could anyone tell me that how Tiles work in Struts1.2? I used Tiles in Struts1.1. Apperantly there are some changes in Struts1.2 about using tiles. In web.xml file, when I add a Tiles Plugin, WSAD tells me that invalid data for attribute "property". Could anyone give me a hint/

Thanks.
Kev

 
alan do
Ranch Hand
Posts: 354
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
make sure you have (and tiles-def.xml DTD declaration is pointing to) the latest DTD (probably tiles-config_1_2.dtd). again, it's only a WSAD warning and can be probably ignored unless your console shows error(s).
 
Kev lam
Greenhorn
Posts: 14
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks for your reply. I thought the bad definition of Tiles plug-in caused Tiles not working in my app. Apprently it's not. I think the reason is using Multiple modules and Tiles.

I put the following code in the struts-config.xml and Struts can find my home page.


But in one of the module config file,struts-config-samplemodule.xml, I put the similar code. The files cannot be found.

in struts-config-samplemodule.xml file,


Do you have any idea what I am doing wrong here? I really appreciate your help.

Thanks.
Kev
 
alan do
Ranch Hand
Posts: 354
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
when you defined your tiles plugin, did you set the property of moduleAware? e.g. <set-property property="moduleAware" value="true"/>
 
Kev lam
Greenhorn
Posts: 14
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks Alan. You are right. I forgot setting it to module-aware mode. It works now.

I really appreciate your help.

Kev
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic