my dog learned polymorphism*
The moose likes BEA/Weblogic and the fly likes Issue with request from IE 8.0 via IIS web server to ISAPI plugin for Weblogic 8.1 app server Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Spring in Action this week in the Spring forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » BEA/Weblogic
Bookmark "Issue with request from IE 8.0 via IIS web server to ISAPI plugin for Weblogic 8.1 app server" Watch "Issue with request from IE 8.0 via IIS web server to ISAPI plugin for Weblogic 8.1 app server" New topic
Author

Issue with request from IE 8.0 via IIS web server to ISAPI plugin for Weblogic 8.1 app server

suresh rongali
Greenhorn

Joined: Jan 09, 2007
Posts: 1

Hi,

We have a java application deployed and running on weblogic 8.1. Weblogic app server is integrated with IIS 6.0 webserver through ISAPI plugin. This setup is working fine for requests to application from IE 6.0 browser but are failing when the request is from IE 8.0 or Mozilla 3.5 or Chrome. The request is breaking at IIS while forwarding through the ISAPI plugin.

This appears to be an issue with "user agent" for these latest browsers, which doesn't seems to be handled by the ISAPI plugin of weblogic 8.1.
I have tried installing the plugin of weblogic 10.3 and 11g too, but no resolution still.

Any suggestions on this front are highly appreciated.

Many Thanks
Suresh
 
Consider Paul's rocket mass heater.
 
subject: Issue with request from IE 8.0 via IIS web server to ISAPI plugin for Weblogic 8.1 app server