jQuery in Action, 2nd edition*
The moose likes JBoss/WildFly and the fly likes Applet not loading when I run my application in Mozilla with JBoss Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Products » JBoss/WildFly
Bookmark "Applet not loading when I run my application in Mozilla with JBoss" Watch "Applet not loading when I run my application in Mozilla with JBoss" New topic
Author

Applet not loading when I run my application in Mozilla with JBoss

lydia edward
Greenhorn

Joined: Feb 02, 2011
Posts: 11
I have an application that runs a signed applet on the browser.
With Tomcat I am able to run the applet successfully but with JBoss 5.0 I get the following message on my screen
"Additional Plugins are required to display all the media on this page." and a gray area that says"Download missing plugins".
I have also downloaded all the applicable plugins for the browser.

This problem is seen in Mozilla Firefox. The same thing works fine in IE with JBoss.

Can anyone please tell me what the problem might be?

Thanks in advance!
uttam kumar
Ranch Hand

Joined: Jan 27, 2009
Posts: 128

Hi Lydia,

This forum is only for JBoss related queries. Your problem has nothing to do with JBoss.
"Additional Plugins are required to display all the media on this page." and a gray area that says"Download missing plugins".

Please install the required plugins manually if not automatically installed.
 
 
subject: Applet not loading when I run my application in Mozilla with JBoss
 
Similar Threads
Applet Gui buttons/gui gets distorted in jre 1.6.0_21+ versions
jar_cache.tmp files problem
applet exit problem
create an on screen keyboard that run on linux
Applets Won't Run In Browser