This week's giveaway is in the Android forum.
We're giving away four copies of Android Security Essentials Live Lessons and have Godfrey Nolan on-line!
See this thread for details.
The moose likes Struts and the fly likes Not able to deploy struts blank war file in weblogic 9.2 server Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Android Security Essentials Live Lessons this week in the Android forum!
JavaRanch » Java Forums » Frameworks » Struts
Bookmark "Not able to deploy struts blank war file in weblogic 9.2 server" Watch "Not able to deploy struts blank war file in weblogic 9.2 server" New topic
Author

Not able to deploy struts blank war file in weblogic 9.2 server

yekkala krishna
Ranch Hand

Joined: Mar 04, 2007
Posts: 105
Hi,

i have downloaded struts2-blank-2.0.14.war file from apache site.This war is deployed successfully in tomcat 6.0 version.
but when i deployed in webloigc 9.2 version i am getting below error.could i need to do some settings or changes.
could any body suggest me how to solve this issue.
Thanks in advance.




Regards,
Rama Krishna.Y>
yekkala krishna
Ranch Hand

Joined: Mar 04, 2007
Posts: 105
Hi,

Could anybody suggest me how can i solve this issue?
It's little bit important to me.
Thanks in advance.

Regards,
Rama
Jesus Mireles
Ranch Hand

Joined: Mar 10, 2010
Posts: 122

Well from the error you can see that Weblogic is complaining that the XML is malformed. If you look at the schema DTD that you are using the display-name tag under the web-app xml node is gone. I can see that the web.xml for that particular example has:



So you should probably remove the tag or change the DTD to 2.3
 
 
subject: Not able to deploy struts blank war file in weblogic 9.2 server
 
Similar Threads
unable to find out filter in web.xml
WLS 6.1 sp3 server won't start with rh7.2
Struts2 Start up error : org.apache.struts2.dispatcher.FilterDispatcher java.lang.NullPointerExcept
regarding error message in web app deployment
Problem regading Entity bean....