This week's book giveaway is in the Servlets forum.
We're giving away four copies of Murach's Java Servlets and JSP and have Joel Murach on-line!
See this thread for details.
The moose likes Struts and the fly likes RAD6.0 StrutsConfig Broken links Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Murach's Java Servlets and JSP this week in the Servlets forum!
JavaRanch » Java Forums » Frameworks » Struts
Bookmark "RAD6.0 StrutsConfig Broken links" Watch "RAD6.0 StrutsConfig Broken links" New topic
Author

RAD6.0 StrutsConfig Broken links

Arshish Maneckji
Greenhorn

Joined: Feb 19, 2006
Posts: 1
Hi,
I have an EAr set up that has 3 applications in it. All 3 are struts applications.
Two of the applications work fine with no issues but the other shows broken links in the struts-config file. I have ensured that the project is set up as a struts project correctly. All 3 projects however work file. Just one of them shows all forwards in the struts config file as broken. They show up as warnings.

I created another EAR and added the problematic war to the new EAr and the broken links dissapeared.
I have noticed that any new project i add has the same problem. Please help.
I just cannot figure out how to remove thses broken links. Although the applicatio actually works even though the links show as broken, i would really like to resolve this issue. I need to add more applications to this EAR but an worried if all show the same warnings....

I am Using IBM RAD 6.0.0

Eagrly awaiting a reply..
Thanks and Regards,
Arshish Maneckji
Lori Kazes
Greenhorn

Joined: Apr 27, 2006
Posts: 1
Hi...I'm experiencing the exact same problem & it's driving me crazy. If you ever figure out what's going on PLEASE let me know. I will do the same!
Merrill Higginson
Ranch Hand

Joined: Feb 15, 2005
Posts: 4864
The latest release of RAD is 6.0.1. Try using the IBM Rational Product Updater that comes with the install to upgrade to the latest release and see if the problem persists. I use RAD, and I've never experienced it myself.


Merrill
Consultant, Sima Solutions
John Dale
Ranch Hand

Joined: Feb 22, 2001
Posts: 399
I ran into this using 6.0.1.1 IF001, and cleared the error by doing something like Project - Clean, and then forcing a rebuild. Will post more if it comes back.
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: RAD6.0 StrutsConfig Broken links
 
Similar Threads
Parent Translator did not find a Child Translat
How to add New JSP file
Some Deployment Error. JBoss(4.2). Error code 404 displayed while running Project.
Configuring a Web project to reference a Java Project.
Design question