aspose file tools*
The moose likes Tomcat and the fly likes APR not loaded despite libapr and libtcnative installed Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Products » Tomcat
Bookmark "APR not loaded despite libapr and libtcnative installed" Watch "APR not loaded despite libapr and libtcnative installed" New topic
Author

APR not loaded despite libapr and libtcnative installed

Oernii oernii
Greenhorn

Joined: Apr 08, 2011
Posts: 1
Hi, my tomcat does not load APR, despite that libtcnative and libapr present at the system. It even gest loaded into the java process itself:

[pid 4748] open("/usr/lib/libtcnative-1.so.0.1.20", O_RDONLY) = 55
[pid 4748] open("/usr/lib/libapr-1.so.0", O_RDONLY) = 55


but a few lines lower it prints:
Apr 8, 2011 4:19:47 PM org.apache.catalina.core.AprLifecycleListener lifecycleEvent
INFO: The Apache Tomcat Native library which allows optimal performance in production environments was not found on the java.library.path: /usr/lib/jvm/java-1.6.0-sun-1.6.0.22/jre/lib/i386/server:/usr/lib/jvm/j
ava-1.6.0-sun-1.6.0.22/jre/lib/i386:/usr/lib/jvm/java-1.6.0-sun-1.6.0.22/jre/../lib/i386:/usr/java/packages/lib/i386:/lib:/usr/lib


Can anyone help me figure out that one?

PS: i686 linux MDV 2010.1, 2.6.33.5-server-2mnb, java 1.6.0_22-b04

 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: APR not loaded despite libapr and libtcnative installed
 
Similar Threads
Tomcat only accepting http and not https on port 8443
tomcat server Native library problem
JNI_CreateJavaVM gives core dump on linux
Tomcat doesn't find my APR libraries
JBoss AS 7: starts but can't connect (Linux, remote)