• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

marking servlet as Unavailable

 
Charan Vuyyuru
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
marking servlet as Unavailable.


Apr 15, 2011 10:44:20 AM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
INFO: Marking servlet OAuthServlet1 as unavailable
Apr 15, 2011 10:44:20 AM org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve invoke
SEVERE: Allocate exception for servlet OAuthServlet1
java.lang.ClassNotFoundException: org.apache.commons.httpclient.HttpMethod
at org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadClass(WebappClassLoader.java:1680)
at org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadClass(WebappClassLoader.java:1526)
at java.lang.Class.getDeclaredConstructors0(Native Method)
at java.lang.Class.privateGetDeclaredConstructors(Unknown Source)
at java.lang.Class.getConstructor0(Unknown Source)
at java.lang.Class.newInstance0(Unknown Source)
at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapper.loadServlet(StandardWrapper.java:1116)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapper.allocate(StandardWrapper.java:809)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:129)
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191)
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:127)
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102)
at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109)
at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:298)
at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:859)
at org.apache.coyote.http11.Http11Protocol$Http11ConnectionHandler.process(Http11Protocol.java:588)
at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:489)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)



I am integrating Java with Salesforce REST API.

http://wiki.developerforce.com/index.php/Getting_Started_with_the_Force.com_REST_API


From the above link I downloaded the code and everything as described.

When I try to run on Server, HTML page executes and when I click on th link given in the page. I am not redirected to Salesforce login page.
Kindly Help me out....




Regards

Charan



 
William Brogden
Author and all-around good cowpoke
Rancher
Posts: 13058
6
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator


Indicates that you are missing HttpClient related library files.

The HttpClient home page is now here.

Bill
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic