Win a copy of Clojure in Action this week in the Clojure forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

still running the old servlet

 
Rahul Shilpakar
Ranch Hand
Posts: 132
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello,

I have run a servlet named X and it is successful.

Now I am excuting Servlet Y but still it is showing me the Output of X.

I don't how it is?

but when i clean and built project it is not successfully builting the project.
 
Vijitha Kumara
Bartender
Posts: 3908
9
Chrome Fedora Hibernate
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Rahul, you may need to TellTheDetails. Post the problems with error messages/exceptions which you get so that others can easily identify the issue. For example how you run this *Y* servlet, how it's mapped etc...
 
Rahul Shilpakar
Ranch Hand
Posts: 132
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Follwing is my servlet which i executed 1st



----------------------------------------------------------------------------------------------

And now I executed the following servlet



NOW

after executing DataInServlet servlet it is giving me the output of MyServlet1

 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Pie
Posts: 64182
83
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
You are still not giving us anything to work with. How are these individual servlets mapped? How are you invoking them? Are you restarting the web app between changes?
 
Rahul Shilpakar
Ranch Hand
Posts: 132
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Bear Bibeault wrote:You are still not giving us anything to work with. How are these individual servlets mapped? How are you invoking them? Are you restarting the web app between changes?


How are you invoking them ? Means

I am using "Run File" which i get after right click in the code of servlet.
 
Vijitha Kumara
Bartender
Posts: 3908
9
Chrome Fedora Hibernate
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Sorry, without seeing at least your web.xml it's hard to assume anything...
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Pie
Posts: 64182
83
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Is this within an IDE?
 
Karl San Gabriel
Greenhorn
Posts: 4
Java Tomcat Server
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Please provide us the content of your web.xml file.
 
su tam
Greenhorn
Posts: 1
Android
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi - Study your Deployment descriptor carefully. Problem, most probably, lies there.
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic