*
The moose likes Cattle Drive and the fly likes Servlets-4a Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Murach's Java Servlets and JSP this week in the Servlets forum!
JavaRanch » Java Forums » This Site » Cattle Drive
Bookmark "Servlets-4a" Watch "Servlets-4a" New topic
Author

Servlets-4a

John Abong
Ranch Hand

Joined: May 14, 2007
Posts: 79
I'm having trouble with one of my jsp files. This is the Orion response when I execute the hyper-link...

Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

c:\orion>java -jar orion.jar
Auto-unpacking C:\orion\applications\videos.war... done.
Orion/2.0.7 initialized
Auto-deploying file:/C:/orion/applications/videos/ (Previous deployment not foun
d)...

...and nothing gets sent through the servlet. Is it a path or jsp problem?

Thanks!
John Abong
Ranch Hand

Joined: May 14, 2007
Posts: 79
Also...default works and Servlets-3b still works...
Marilyn de Queiroz
Sheriff

Joined: Jul 22, 2000
Posts: 9044
    
  10
Those look like normal deployment messages. What exactly do you mean by "nothing gets sent through the servlet"? What url are you using? Do you get an error message on the screen or in the orion console or in the orion logs?


JavaBeginnersFaq
"Yesterday is history, tomorrow is a mystery, and today is a gift; that's why they call it the present." Eleanor Roosevelt
John Abong
Ranch Hand

Joined: May 14, 2007
Posts: 79
I loaded the controller/servlet with a dummy string-value to verify the action of the controller/servlet forwarding the model/data to the viewer/jsp.

URL is...
/videos/servlet/VideoServlet
As stated in 4a...
...You can use these files without modification for this project.


I'm finding that changing the order of addActionHandler()statements produces different results (as expected), but I'm not getting the desired results based on the URL. The server keeps serving the same page.
Carol Murphy
village idiot
Bartender

Joined: Mar 15, 2001
Posts: 1194
I think you're looking in the right place. If I remember correctly (!) I hit a similar snag at this very spot. It either had something to do with the order in which the handlers appeared, and/or a capital letter in one of the strings being passed in one of the addHandlers. It was a while ago, but I seem to recall finding a typo after a long session of trying to get this very thing to work. Good luck.
John Abong
Ranch Hand

Joined: May 14, 2007
Posts: 79
Thanks, Carol. I know the drill by now.

1. Try things for a week or two,
2. send an S.O.S. to the Cattle Drive forum,
3. get a second wind and see the answers that were there the whole time.

Ready for stage 3...
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Servlets-4a
 
Similar Threads
I am looking for a little help setting up Tomcat for Ant build/deploy
Problem on show the result of JSP in JDeveloper
JSP in Orion
IE is acting peculiar.....
Orion - Class-Path in Manifest.mf for EJBs