Win a copy of Mesos in Action this week in the Cloud/Virtualizaton forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Can't deploy Anything because java.sun.com is down

 
Florian Huber
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello!

I can't deploy my portlet to liferay/jboss because java.sun.com is down!

While it deploys, the JSF files are validated, and the call to http://java.sun.com/jsf/html /core /jstl/core... fails! It will be redirected to http://www.oracle.com/splash/www/index.html :/
openoffice.org was also down, but it looks like it's back http://forums.theregister.co.uk/forum/1/2011/06/29/oracle_no_comment_on_downed_openoffice_org_url/#c_1107095

does anybody have the same problems?

lg florian
 
emangual
Greenhorn
Posts: 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Having the same issue, while trying to validate a persistence.xml when running the ejbdeploy command in WebSphere. Had to set the ignore errors flag on. Don't like it, but it's the only way I could get past this problem. You will probably have to somehow turn off validations or ignore the errors.
 
Florian Huber
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Yeah I'm trying to tear down the validation... but it's a little bit tricky if you search JSF and validation^^
So if there is anybody how knows how to turn off the JSF Validation, please let me know!

I'm useing IceFaces 2.0, PortletBridge on Liferay 6.0.6 and that all runs on a JBoss 5.1GA

lg Florian
 
Dieter Quickfend
Bartender
Posts: 543
4
Java Netbeans IDE Redhat
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
that is just a tag library uri... check your classpath. The oracle site being down shouldn't make your application stop working.
 
Florian Huber
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
jeah, it's also strange to me! but liferay checks these urls, yesterday it worked without any errors ;)

Here is the JBoss server.log if i deploy the portlet:

 
Dieter Quickfend
Bartender
Posts: 543
4
Java Netbeans IDE Redhat
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Ah... that is a liferay bug, then. Do they know about this?
 
Florian Huber
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
i will post it to the liferay forum, let's look what they say!
 
Florian Huber
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi @liferay the had found a fix for it:

http://issues.liferay.com/browse/LPS-15158

greetings florain
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic