Granny's Programming Pearls
"inside of every large program is a small program struggling to get out"
JavaRanch.com/granny.jsp
The moose likes Portals and Portlets and the fly likes Error with taglib during portlet deployment. Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Android Security Essentials Live Lessons this week in the Android forum!
JavaRanch » Java Forums » Java » Portals and Portlets
Bookmark "Error with taglib during portlet deployment." Watch "Error with taglib during portlet deployment." New topic
Author

Error with taglib during portlet deployment.

sam White
Ranch Hand

Joined: Feb 18, 2011
Posts: 208
Hello,

I have further fixed the problem I got previously, and now there is a new error exception when I was deploying the Spring (3.0) war file to Liferay.
Environment: Liferay 5.2.8 EE SP4, Tomcat 6.0.18, Mysql 5.5.1, FreeBSD 8.1, AMD64, 8GB Ram.
Project: Spring 3.0, Maven.

Here is the complete log (included error) during deployment:



What might have gone wrong in my project configuration file?

Thank you in advance for any help
Thanks
Sam
Jaime Bravo
Greenhorn

Joined: Jun 10, 2011
Posts: 26

It seems like the 'commons upload' library is not in the classplath or a version conflict prevents it works. So that dependency is causing problems to the autowire facility in your spring app.
regards!


Jaime
"Architecture without code is empty; code without architecture is blind." [Martin Kalin]
sam White
Ranch Hand

Joined: Feb 18, 2011
Posts: 208
Hi,

I 've got that resolved by executing the deployment in 3 steps:

1. copy the war file to a user home directory rather than liferay's deploy directory in the remote server where my application/liferay portal is running.
2. cd to liferay's deploy directory.
3. cp ~/my.war .

Thanks
Sam
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
 
subject: Error with taglib during portlet deployment.
 
Similar Threads
Cannot resolve reference to bean
Could not resolve dependencies for maven project
Can't find portlet
Deploying a Portlet - NullPointer Blues
Deployment stuck