This week's book giveaways are in the Java EE and JavaScript forums.
We're giving away four copies each of The Java EE 7 Tutorial Volume 1 or Volume 2(winners choice) and jQuery UI in Action and have the authors on-line!
See this thread and this one for details.
The moose likes Ant, Maven and Other Build Tools and the fly likes Nexus doesn't index artifacts when using scp to deploy Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of The Java EE 7 Tutorial Volume 1 or Volume 2 this week in the Java EE forum
or jQuery UI in Action in the JavaScript forum!
JavaRanch » Java Forums » Engineering » Ant, Maven and Other Build Tools
Bookmark "Nexus doesn Watch "Nexus doesn New topic
Author

Nexus doesn't index artifacts when using scp to deploy

Peter Johnson
author
Bartender

Joined: May 14, 2008
Posts: 5823
    
    7

I have set up my POM to use scp to deploy artifacts to my Nexus-managed repository as mentioned here:
http://maven.apache.org/plugins/maven-deploy-plugin/examples/deploy-ssh-external.html

I have noticed that when I do this, Nexus does not index the artifact, which names searching within Nexus a hit-or-miss proposition. Has anyone else run into this and if so, what did you do to get around this?

I suspect that I could make a call to the Nexus REST API to do the indexing, but no specific API call has stood out to accomplish this. Any hints of API calls or scripts to tell Nexus to add an item to the index would help.

Currently we have a cron job that rebuilds the index about every hour, but that is somewhat processor and disk intensive and we are hoping for a lighter-weight solution.


JBoss In Action
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
 
subject: Nexus doesn't index artifacts when using scp to deploy