jQuery in Action, 2nd edition*
The moose likes Web Services and the fly likes Http 404 error while access through client application - web service axis. Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of OCA/OCP Java SE 7 Programmer I & II Study Guide this week in the OCPJP forum!
JavaRanch » Java Forums » Java » Web Services
Bookmark "Http 404 error while access through client application - web service axis." Watch "Http 404 error while access through client application - web service axis." New topic
Author

Http 404 error while access through client application - web service axis.

Manivannan Govindarajan
Greenhorn

Joined: Jul 18, 2011
Posts: 1
Hi,

I have deployed the Web Service application in Apache Tomcat 6.0.32 with axis 1.4 and it is successfully deployed and the same is given below --

C:\TestWebService\WebContent\WEB-INF\KMVDServiceService\com\tb\kmvd>java -cp %AXISCLASSPATH% org.apache.axis.client.AdminClient deploy.wsdd
log4j:WARN No appenders could be found for logger (org.apache.axis.i18n.ProjectR
esourceBundle).
log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.
Processing file deploy.wsdd
<Admin>Done processing</Admin>

I tried to access this web service via from my client application by using the following command :

D:\WebService_WorkSpace\TestAxis\bin>java -classpath ../axis.jar;../axis-ant.jar
;../commons-discovery-0.2.jar;../commons-logging-1.0.4.jar;../jaxrpc.jar;../log4
j-1.2.8.jar;../saaj.jar;../wsdl4j-1.5.1.jar;. TestClient1

But I am getting the following error :

- Unable to find required classes (javax.activation.DataHandler and javax.mail.i
nternet.MimeMultipart). Attachment support is disabled.
AxisFault
faultCode: {http://xml.apache.org/axis/}HTTP
faultSubcode:
faultString: (404)Not Found
faultActor:
faultNode:
faultDetail:
{}:return code: 404
<html><head><title>Apache Tomcat/6.0.32 - Error report</tit
le><style><!--H1 {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;ba
ckground-color:#525D76;font-size:22px;} H2 {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;
color:white;background-color:#525D76;font-size:16px;} H3 {font-family:Tahoma,Ari
al,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:14px;} BODY {font-f
amily:Tahoma,Arial,sans-serif;color:black;background-color:white;} B {font-famil
y:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;} P {font-family:
Tahoma,Arial,sans-serif;background:white;color:black;font-size:12px;}A {color :
black;}A.name {color : black;}HR {color : #525D76;}--></style> </hea
d><body><h1>HTTP Status 404 - /TestWebService/services/KMVDServic
e</h1><HR size="1" noshade="noshade"><p>&l
t;b>type</b> Status report</p><p><b>message</b>
<u>/TestWebService/services/KMVDService</u></p><p><b
>description</b> <u>The requested resource (/TestWebService/servi
ces/KMVDService) is not available.</u></p><HR size="1"
noshade="noshade"><h3>Apache Tomcat/6.0.32</h3></bod
y></html>
{http://xml.apache.org/axis/}HttpErrorCode:404

(404)Not Found
at org.apache.axis.transport.http.HTTPSender.readFromSocket(HTTPSender.j
ava:744)
at org.apache.axis.transport.http.HTTPSender.invoke(HTTPSender.java:144)

at org.apache.axis.strategies.InvocationStrategy.visit(InvocationStrateg
y.java:32)
at org.apache.axis.SimpleChain.doVisiting(SimpleChain.java:118)
at org.apache.axis.SimpleChain.invoke(SimpleChain.java:83)
at org.apache.axis.client.AxisClient.invoke(AxisClient.java:165)
at org.apache.axis.client.Call.invokeEngine(Call.java:2784)
at org.apache.axis.client.Call.invoke(Call.java:2767)
at org.apache.axis.client.Call.invoke(Call.java:2443)
at org.apache.axis.client.Call.invoke(Call.java:2366)
at org.apache.axis.client.Call.invoke(Call.java:1812)
at com.tb.kmvd.KMVDServiceSoapBindingStub.getVehicleDetails(KMVDServiceS
oapBindingStub.java:209)
at TestClient1.main(TestClient1.java:27)

there is no problem in creating the wsdl file and also with the stub which i am creating for client application.
I am using eclipse for development and the web app is running fine when i runs it in the same.
While running it from cmd prompt only i am getting the above problem.

Please help to overcome the issue.

Regards,
Manivannan.
Bangalore.


 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Http 404 error while access through client application - web service axis.