aspose file tools*
The moose likes Struts and the fly likes web.xml doesn't parse correctly ? Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of EJB 3 in Action this week in the EJB and other Java EE Technologies forum!
JavaRanch » Java Forums » Frameworks » Struts
Bookmark "web.xml doesn Watch "web.xml doesn New topic
Author

web.xml doesn't parse correctly ?

Nakata kokuyo
Ranch Hand

Joined: Apr 13, 2005
Posts: 437
good day, when i start my tomcat, the console show the below error


here is my web.xml :


anyone know what is the problem caused ? thank you for guidance
Merrill Higginson
Ranch Hand

Joined: Feb 15, 2005
Posts: 4864
As stated in another thread, all your <taglib> definitions must go under <jsp-config>.


Merrill
Consultant, Sima Solutions
Nakata kokuyo
Ranch Hand

Joined: Apr 13, 2005
Posts: 437
hi, merrill, i still get the same error even i have change the taglib definition under <jsp-config> , here is my latest web.xml

Naseem Khan
Ranch Hand

Joined: Apr 25, 2005
Posts: 809
jsp-config tag has two elements: <taglib> and <jsp-property-group>

taglib comes first then jsp-property-group


Naseem


Asking Smart Questions FAQ - How To Put Your Code In Code Tags
Nakata kokuyo
Ranch Hand

Joined: Apr 13, 2005
Posts: 437
thanks, Naseem Khan , i have try on the suggestion for changing tag attribute location , but it prompt me the same error as well

current state of web.xml
Naseem Khan
Ranch Hand

Joined: Apr 25, 2005
Posts: 809
What version of Tomcat ypu are using?

I tried your last posted web.xml and it worked on my Tomcat 5.5.8 servlet/jsp container.

Naseem
Nakata kokuyo
Ranch Hand

Joined: Apr 13, 2005
Posts: 437
i'm using 5.59 , would it possible cause by conf\web.xml ? i need to check it out again ...
Jan Groth
Ranch Hand

Joined: Feb 03, 2004
Posts: 456
if you change something in tomcat's configuration it's usually a good idea to delete the work directory. tomcat sometimes caches config data there, which can be really really annoying if you are playing with different settings...

;-)

jan
Nakata kokuyo
Ranch Hand

Joined: Apr 13, 2005
Posts: 437
i have try delete the work webapp folder , it give same result
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: web.xml doesn't parse correctly ?
 
Similar Threads
Tomcat Error after moving from struts 1.1 to struts 1.3.10
Taglib problems
[Tiles] XML validation
Problem with struts in fedora 4
JasperException: Module 'null' not found.