Win a copy of The Java Performance Companion this week in the Performance forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Error when deploying Web service to Axis runtime

 
Gajanan Gawhale
Greenhorn
Posts: 3
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,

I am using Application Server Toolkit IDE and server is Web Sphere Application Server 6.1. I want to build a new web service

so that third party clients can call it.
I following following steps:
1. I wrote a xsd file under a web project in /WEB-INF/wsdl folder and generated a wsdl using the IDE.
2. I made some necessary changes in wsdl file.
3. Now I want to generate the web service code and want to deploy it on WAS server using Apache Axis.
4. I first set the Server as Web sphere v6.1 Server and Web Service runtime as Apache Axis in preference->Web Service->Server and Runtime.
5. I started the app server.
6. I selected the wsdl file and using wizard to create web service. Selected the web service type as Top down java bean web service.
- selected the wsdl file in service definition.
- Selected the web service bar upto Start Service level.
- Selected the publish the service check box.
- Click on finish button.
7. The service code got generated but while deploying the service to app server i received a error message window with

followin error -

IWAB0489E Error when deploying Web service to Axis runtime
axis-admin failed with {http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/}Server.userException

javax.net.ssl.SSLHandshakeException: com.ibm.jsse2.util.h: No trusted certificate found


I am not able understand why is this error. Why certificate is needed to deploy the service? And what do i need to do to solve this problem?

I am very scared of certificate issues because i don't understand them at all and this is the first time i am writing a web service so please help me with this.

Thanks a lot
preferences.png
[Thumbnail for preferences.png]
error.png
[Thumbnail for error.png]
 
Vijayendra Bhati
Greenhorn
Posts: 3
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am also facing same issue.Please let me know how you resolved this.
 
Bharathula Venkata
Greenhorn
Posts: 6
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I too get the same error, By chance did you get any solution??
 
J Dirksen
Author
Greenhorn
Posts: 13
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Might this help:

http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21279327

Seems to be a somewhat related problem, where a certificate is missing from the client truststore.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic