aspose file tools*
The moose likes BEA/Weblogic and the fly likes in Sun-AppServer we are getting this type of problem when start the server Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Products » BEA/Weblogic
Bookmark "in Sun-AppServer we are getting this type of problem when start the server" Watch "in Sun-AppServer we are getting this type of problem when start the server" New topic
Author

in Sun-AppServer we are getting this type of problem when start the server

Debasis Sahoo
Greenhorn

Joined: Aug 12, 2011
Posts: 4
Starting Domain domain1, please wait.
Log redirected to C:\Sun\AppServer\domains\domain1\logs\server.log.
Redirecting output to C:/Sun/AppServer/domains/domain1/logs/server.log
Domain domain1 failed to startup. There is a conflict on port 8080. Please check
the server log for more details.
CLI156 Could not start the domain domain1.
Press any key to continue . . .
muralidhar vejendla
Greenhorn

Joined: Sep 11, 2011
Posts: 5

i think server portno is already assigned to iis server (by default it was assigned to web-server).

try to change the port no ... it will work
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: in Sun-AppServer we are getting this type of problem when start the server
 
Similar Threads
starting default server
getting this error when starting sun server 9.1
J2EE application server
Not able to start sun app server CLI156 error.
GlassFish: CLI156 Could not start the domain domain1