File APIs for Java Developers
Manipulate DOC, XLS, PPT, PDF and many others from your application.
http://aspose.com/file-tools
The moose likes Websphere and the fly likes Trouble deploying to WAS 7 from RAD 8 Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Products » Websphere
Bookmark "Trouble deploying to WAS 7 from RAD 8" Watch "Trouble deploying to WAS 7 from RAD 8" New topic
Author

Trouble deploying to WAS 7 from RAD 8

Tim Klinger
Greenhorn

Joined: Sep 08, 2011
Posts: 1
Folks,

This is weird. I've created a WAS server and an EAR file for a couple of web projects. I can deploy just fine from RAD and run using the WAS port (9080 in my case). However, it doesn't generate the correct plugin-cfg.xml file for my HTTP Server. I'm running on Windows Server 2003 with WAS 7 and RAD 8. If I go into the admin console under "Applications" I can see my apps but when I go to add the HTTP server to the app there is no "OK" button on the "Manage Modules" page. It will let me add the server, just no way to save. By contrast, if I deploy the apps outside of RAD directly through the admin console it works just fine and the "Manage Modules" page is displayed with an OK button. I'm assuming this is a side effect of something else that's wrong but haven't a clue what.

Here's a picture: http://screencast.com/t/patC6llF

There doesn't seem to be a way to tell RAD that I want it to deploy to the HTTP server automatically (i.e. generate the correct plugin config file) -- or at least I haven't found one. Anybody have any ideas?

Thanks,
Tim
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Trouble deploying to WAS 7 from RAD 8