wood burning stoves 2.0*
The moose likes BEA/Weblogic and the fly likes unable to configure context-root for the static images folder  Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Murach's Java Servlets and JSP this week in the Servlets forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » BEA/Weblogic
Bookmark "unable to configure context-root for the static images folder  " Watch "unable to configure context-root for the static images folder  " New topic
Author

unable to configure context-root for the static images folder

krishna Setwin
Greenhorn

Joined: Nov 22, 2011
Posts: 1
Hi All,

I have deployed web application finance.war -- successfully deployed
the website also contains number of images -- These images are in a

/u01/Oracle/Middleware/user_projects/domains/base_domain/applications/DefaultWebApp

[oracle@app1 DefaultWebApp]$ ls -ltr
total 8
drwxr-xr-x 29 oracle oinstall 4096 Nov 21 13:51 images
drwxr-xr-x 2 oracle oinstall 4096 Nov 21 14:15 WEB-INF

images folder contains sub-directories. and they contain jpg, gif files etc..

so, when i type my hostname:port/ -- I am unable to point to images directory..

i configured web.xml & weblogic.xml files in WEB-INF folder.

[oracle@app1 WEB-INF]$ cat weblogic.xml
<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?>
<weblogic-web-app xmlns="http://www.bea.com/ns/weblogic/90" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<context-root>/</context-root>
</weblogic-web-app>

[oracle@fl1dvmatgapp1 WEB-INF]$ cat web.xml
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<!DOCTYPE web-app PUBLIC
"-//Sun Microsystems, Inc.//DTD Web Application 2.3//EN"
"http://java.sun.com/j2ee/dtds/web-app_2_3.dtd">

<web-app>
</web-app>

can anybody help me on this? Please let me know where I am doing wrong??
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: unable to configure context-root for the static images folder
 
Similar Threads
vb.net client accessing jboss web service... Sounds easy, no?
Tomcat isn't seeing JARs in webapps/appname/lib?
problem on web app using root context (/) in weblogic 7.0.2
404 error
problem on web app using root context (/) in weblogic 7.0.2