This week's book giveaways are in the Java EE and JavaScript forums.
We're giving away four copies each of The Java EE 7 Tutorial Volume 1 or Volume 2(winners choice) and jQuery UI in Action and have the authors on-line!
See this thread and this one for details.
The moose likes Websphere and the fly likes Application deployed in WAS 7.0.0.19 but URL Not Working Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of The Java EE 7 Tutorial Volume 1 or Volume 2 this week in the Java EE forum
or jQuery UI in Action in the JavaScript forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » Websphere
Bookmark "Application deployed in WAS 7.0.0.19 but URL Not Working" Watch "Application deployed in WAS 7.0.0.19 but URL Not Working" New topic
Author

Application deployed in WAS 7.0.0.19 but URL Not Working

Ravikanth Reddy Bapathi
Greenhorn

Joined: Apr 13, 2007
Posts: 29
Hi,

I have deployed a sample web application in websphere 7.0.0.19, but the URL is not working
I am getting the below error.

SRVE0255E: A WebGroup/Virtual Host to handle localhost:9062 has not been defined.


even if i define the virtual host for this port *:9062 from WAS console, i get nothing.
The same web application works well in tomcat.

is there anything that is missing in my configuration ? or am i doing something wrong. I am new to Websphere environment. Can some one throw some light into it.

Thanks in advance.
Thanks,
Ravikanth.
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
 
subject: Application deployed in WAS 7.0.0.19 but URL Not Working