This week's book giveaway is in the Servlets forum.
We're giving away four copies of Murach's Java Servlets and JSP and have Joel Murach on-line!
See this thread for details.
The moose likes Tomcat and the fly likes Build faild error Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Murach's Java Servlets and JSP this week in the Servlets forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » Tomcat
Bookmark "Build faild error " Watch "Build faild error " New topic
Author

Build faild error

ashok sangi
Greenhorn

Joined: Mar 23, 2011
Posts: 24
E:\workspace\liferay-plugins-sdk-6.0.6-20110225\portlets>ant deploy
Buildfile: E:\workspace\liferay-plugins-sdk-6.0.6-20110225\portlets\build.xml

deploy:

loop-modules:

deploy-module:

compile:

merge:

BUILD FAILED
E:\workspace\liferay-plugins-sdk-6.0.6-20110225\build-common-plugins.xml:49: The
following error occurred while executing this line:
E:\workspace\liferay-plugins-sdk-6.0.6-20110225\build-common-plugins.xml:69: The
following error occurred while executing this line:
E:\workspace\liferay-plugins-sdk-6.0.6-20110225\build-common-plugins.xml:80: The
following error occurred while executing this line:
E:\workspace\liferay-plugins-sdk-6.0.6-20110225\build-common-plugins.xml:55: The
following error occurred while executing this line:
E:\workspace\liferay-plugins-sdk-6.0.6-20110225\build-common-plugin.xml:294: E:\
workspace\liferay-plugins-sdk-6.0.6-20110225\portlets\workspaceliferay-portal-6.
0.6 omcat-6.0.29\webapps\ROOT\WEB-INF\lib does not exist.



please any body help me
Tim Moores
Rancher

Joined: Sep 21, 2011
Posts: 2408
Looks like the build script is trying to access a directory that doesn't exist. Is that just a copy/paste error that the "T" of Tomcat is replaced by a space in the path? And is there a backslash missing?
Sandy Marar
Greenhorn

Joined: Dec 22, 2011
Posts: 16
Im having the same problem.What should i edit to resolve the situation?....

D:\CodeBase\plugins\build-common-plugin.xml:294: D:\CodeBase\plugins\portlets\hello-world-portlet\CodeBasebundlesliferay-portal-6.0.6 omcat-6.0.29\webapps\ROOT\WEB-INF\lib does not exist.

This is the error that im getting.
ashok sangi
Greenhorn

Joined: Mar 23, 2011
Posts: 24
you should do some modification in build-properties file when you are setting server configuration you should write "/" instead of "\"
Sandy Marar
Greenhorn

Joined: Dec 22, 2011
Posts: 16
Thank you!.....Now it works fine!.......
Ben Luik
Greenhorn

Joined: Jan 27, 2012
Posts: 1
That error really had me by the jewels...thanks its solved now..
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Build faild error
 
Similar Threads
How do i customise the portlet and deploy it again ?
transfermationException in service.xml file
Problem in hudson build process
build failed - liferay-plugins-sdk-5.2.1
More than one portlets in a single war file