Win a copy of Clojure in Action this week in the Clojure forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Richface/Primefaces Elements are not rendered

 
manuel breul
Greenhorn
Posts: 2
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

I have a problem using component libraries like Richfaces and Primefaces in my JSF project.

I'm using:
- Mojarra 2.1.4
- Richface 4.1.0 final
- Primefaces 3.0 RC2
- Tomcat 6

I want to compare the selectOneMenu from different libraries but the only one that is renderd is the one from JSF itself.

Here is my xhtml code:



and this is the result html:



The components from Primefaces and Richfaces are not rendered.
I included Richfaces and Primefaces in the exact way like it is described in each installation guides.

It would be great if anyone could give me an advice what the reason for this could be.

Regards,
Manuel
 
Hebert Coelho
Ranch Hand
Posts: 754
Eclipse IDE Java
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
The h:selectOneMenu is been rendered?

Try add the <f:view contentType="text/html"> after your <h:body>.

PS: remember to close it! :P
 
manuel breul
Greenhorn
Posts: 2
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Yes, the h:selectOneMenu is rendered.

I added a surronding f:view element for the content of h:body but it didn't have any influence.

 
Scott Paffrath
Greenhorn
Posts: 4
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Are you sure the libraries are declared right? I think Primefaces changed to
xmlns:p="http://primefaces.org/ui

I know Netbeans would give an error but I'm not sure which IDE you're on.
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic