aspose file tools*
The moose likes Websphere and the fly likes Application access problem due to CSS not loading Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Products » Websphere
Bookmark "Application access problem due to CSS not loading" Watch "Application access problem due to CSS not loading" New topic
Author

Application access problem due to CSS not loading

echarish Kumar
Ranch Hand

Joined: Feb 02, 2010
Posts: 42
Hi,

I have created a web application and packed it inside a EAR file when i deploy this ear file in my local websphere in my RAD it works perfectly but when i am puting this EAR file on the production server and trying to access the pages, the jsp page gets staggered i have checked the page is not able to load the CSS,JavaScript and images from the paths which i have given but i am not able to understand why it is happening like this, as the EAR works fine on the local websphere 6.1 but fails on production server.

this is how i am giving the css in JSP
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/engstyle.css" media="all">

Other than this application i have one more project deployed in production server in that also i have given the CSS,JavaScript and images path as above and in this second application everything works fine on both the servers in local and in production

Please any suggestion regarding this will be helpful.
echarish Kumar
Ranch Hand

Joined: Feb 02, 2010
Posts: 42
I found the solution to this, i was missing ibm-web-ext.xmi from my ear in which i have to set the server settings by default the production server was creating it but with default setting on non sharing resource hence have to add it to my project and now everything works fine
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
 
subject: Application access problem due to CSS not loading