wood burning stoves*
The moose likes Oracle/OAS and the fly likes OC4J JSP Debugging not working for all the jsps Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Murach's Java Servlets and JSP this week in the Servlets forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » Oracle/OAS
Bookmark "OC4J JSP Debugging not working for all the jsps" Watch "OC4J JSP Debugging not working for all the jsps" New topic
Author

OC4J JSP Debugging not working for all the jsps

Danny Vittal
Greenhorn

Joined: Feb 24, 2005
Posts: 10
Hi,

Initially I was not able to debug jsps using Eclipse and OC4J. The jsp debugging started working once I made the below changes:

1) global-web-application.xml is modified
Changed the attribute development="true" in orion-web-app
Added the below init param for the JspServlet
<init-param>
<param-name>debug</param-name>
<param-value>class</param-value>
</init-param>

If the jsps are present in a sub directory under the webcontent none of the breakpoints are working. I am still be able to view the jsp pages on the browser.

Tools: Oracle 10g Application Server Standalone version(10.1.3.5.0), JDK5, Windows XP, Eclipse Indigo

Project Structure:

Test (Eclipse Dynamic Web Project)
-WebContent
Sample.jsp ( Breakpoints are working)
-subF (Folder)
SubSample.jsp (Breakpoints are not working)
-WEB-INF
web.xml

Debugging worked for http://localhost:8888/Test/Sample.jsp
Debugging not working for http://localhost:8888/Test/subF/SubSample.jsp

Any help is highly appreciated.

Regards
Danny




 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: OC4J JSP Debugging not working for all the jsps
 
Similar Threads
context root getting changed
Getting servlet to work with TOMCAT4.1.18
mapping all jsps to single servlets init parameters
bean:message - existing key value not found
Oracle 9i AS and struts!! Urgent