aspose file tools*
The moose likes Ranch Office and the fly likes For moderators of JSP forum Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » This Site » Ranch Office
Bookmark "For moderators of JSP forum" Watch "For moderators of JSP forum" New topic
Author

For moderators of JSP forum

Mary Chellapa
Ranch Hand

Joined: Jul 26, 2011
Posts: 93
Heading of a question i posted created some problem with the page

I am sorry but i posted a question with <!-- and <%-- in title ... it may have caused some problem in displaying the page.
Please see or delete the query.

Sorry


Mary
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal

Joined: Jan 10, 2002
Posts: 61648
    
  67

Looks fine to me. What problems are you seeing?


[Asking smart questions] [Bear's FrontMan] [About Bear] [Books by Bear]
Mary Chellapa
Ranch Hand

Joined: Jul 26, 2011
Posts: 93
page comes up black for me
and in title it says Whats i steh difference <link rel="canoni something something
i thought the whole page is commented out because
<!-- and <%--
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal

Joined: Jan 10, 2002
Posts: 61648
    
  67

Ah, I see the problem. You're using IE, aren't you?

Some instances of that text aren't being properly escaped. All browsers that I tested seem to handle it OK except for IE.

Thanks for the report. I'll see if I can get the page working.
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal

Joined: Jan 10, 2002
Posts: 61648
    
  67

Should be OK now.

Mary Chellapa wrote:I am sorry but ....

No need to apologize. Not your fault! It's a bug in the forum code. Thanks for finding it!
Mary Chellapa
Ranch Hand

Joined: Jul 26, 2011
Posts: 93
Thanks !!
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
 
subject: For moderators of JSP forum