wood burning stoves 2.0*
The moose likes Other Open Source Projects and the fly likes Glassfish deployment issues Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Products » Other Open Source Projects
Bookmark "Glassfish deployment issues " Watch "Glassfish deployment issues " New topic
Author

Glassfish deployment issues

Joseph Swager
Ranch Hand

Joined: Feb 04, 2010
Posts: 36

Hello fellow ranchers,

So below is the error I'm getting when i try to deploy my store portion of my app. This sever error for Invalid InputStream returned for applies for every jar in the project. Is it because the jars are already present or is it because they are not being exported to the project?
I''ve never encountered this error before. I've tried to google this problem but no success. Any help or nudge in the right direction would be appreciated.


"Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do." -- Steve Jobs
Joseph Swager
Ranch Hand

Joined: Feb 04, 2010
Posts: 36

Here is a list of the Jars for the apps in there WEB_INF/lib directory. Hope that helps

Joseph Swager
Ranch Hand

Joined: Feb 04, 2010
Posts: 36

When i try at the command line and do a forced deploy here is the errors I get

Joseph Swager
Ranch Hand

Joined: Feb 04, 2010
Posts: 36

Hi everyone. So I redid the domain on glassfish and it seems not to help any. Although the errors I think are being a little more discriptive, but I'm still lots as to what the JAR issue I think I'm having.

Any Ideas or hints would be most appreciated. In the meantime Ill continue to find a solution and will share with the community if I find one.

Thanks all.

Joseph Swager
Ranch Hand

Joined: Feb 04, 2010
Posts: 36

Hello fellow ranchers,

SOLVED IT!!!

So it appears that jboss wouldn't complain about having to jars of jboss-system

I removed jboss-system-1.3.0.jar and it it has deployed everytime I've tried on glassfish. I hope that helps someone with this crazy issue I've had for over a week.

Can someone explain why the jboss 4.2 server we deploy on currently doesn't blow up like glassfish does?

Happy Coding

Joe
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Glassfish deployment issues
 
Similar Threads
Cannot able to start the Admin Web console of Glassfish v3.1
war file failed to deploy
Cannot initialize endpoint : error is : Java heap space|#] and server won't start
Can't deploy hibernate/jpa project to Glassfish 3.1
Unable to find database