Meaningless Drivel is fun!*
The moose likes BEA/Weblogic and the fly likes Dubug issue in Weblogic Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Products » BEA/Weblogic
Bookmark "Dubug issue in Weblogic" Watch "Dubug issue in Weblogic" New topic
Author

Dubug issue in Weblogic

Bishal Ghimire
Greenhorn

Joined: Feb 01, 2011
Posts: 26

Hi all,

I am running into an unusual problem. I have several applications deployed in Weblogic Server locally. I wanted to run the applications in debug mode. I have all the applications running locally in debug mode except one. One of the applications fails to stop at the break point. What could be the reason?

The ear I deployed is the one I built on my local, and I made sure to stop and start the server after deployment.

Thanks in advance!

--Bishal
sudipto shekhar
Ranch Hand

Joined: Apr 02, 2008
Posts: 818

Bishal Ghimire wrote:
I have several applications deployed in Weblogic Server locally.

I have all the applications running locally in debug mode except one.



What do you mean locally? Are you running all the application at a time or only the application that is causing the issue?

How do apply break points to your code? Is it through an IDE ?

Please let us know about these. I do not know the exact reason that might be causing the issue but by your explanation, it seems more of an IDE issue.


Regards, Sud.
SCJP 5 ScjpFAQ JLS
E Armitage
Rancher

Joined: Mar 17, 2012
Posts: 892
    
    9
Also put a sysout around the break point to verify that the code is indeed passing through the break point section.
Bishal Ghimire
Greenhorn

Joined: Feb 01, 2011
Posts: 26

Thank you both for the reply.

@sudipto : I have about 10 separate applications deployed in the weblogic. I have started weblogic in debug mode. One one of the applications fails to stop at break point. I am using Eclipse IDE, and I have put break point on java file.

@E Armitage: Yes, I have logger around the breakpoint and I can see that getting logged in the console.

sudipto shekhar
Ranch Hand

Joined: Apr 02, 2008
Posts: 818

Bishal Ghimire wrote:Thank you both for the reply.

@sudipto : I have about 10 separate applications deployed in the weblogic. I have started weblogic in debug mode. One one of the applications fails to stop at break point. I am using Eclipse IDE, and I have put break point on java file.



Ok, I can understand this.

How are you starting your server in debug mode? Can you please post the startWeblogic.cmd/.sh file?

Bishal Ghimire
Greenhorn

Joined: Feb 01, 2011
Posts: 26

Thanks, Sudipto. Here is startWeblogic.sh:



And startWeblogic.cmd file:

sudipto shekhar
Ranch Hand

Joined: Apr 02, 2008
Posts: 818

Hi Bishal,

No need for that Thanks

Can you follow the steps described in this link?

Also you can check the FAQ from Eclipse.

This, I suppose is more of an Eclipse issue than that of Weblogic; hence you will get better answers in the respective forum.

Let us know if the above links helps.

Thanks.

P.S. Deepak, please move it to IDE forum, if required.

 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Dubug issue in Weblogic
 
Similar Threads
Debug in weblogic
Weblogic - same application on different managed servers with in the same domain - possible or not?
Eclipse Debug
Debugging / Source Code Availability
Problem in copying file from server to client local machine folder