wood burning stoves 2.0*
The moose likes BEA/Weblogic and the fly likes Errors & warnings when using the Admin Server Console - Help Needed Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Products » BEA/Weblogic
Bookmark "Errors & warnings when using the Admin Server Console - Help Needed " Watch "Errors & warnings when using the Admin Server Console - Help Needed " New topic
Author

Errors & warnings when using the Admin Server Console - Help Needed

moshik salem
Greenhorn

Joined: Dec 06, 2011
Posts: 10
hi,

i just installed weblogic 12c and created a new domain which contains an adminServer and managedServer under

one cluster.

after finishing the installation, i started the Admin Server and afterwards started the admin server console.

and i got the next warning and errors.

the warning look like this:

<20:00:35 IST 23/03/2012> <Warning> <Munger> <BEA-2156203> <A version attribute
was not found in element "web-app" in the deployment descriptor C:\Oracle\Middle
ware\user_projects\domains\base_domain\servers\AdminServer\tmp\_WL_internal\cons
oleapp\jxhze9\console-ext\sipserver-console-ext\WEB-INF\web.xml. A version attri
bute is required, but this version of the WebLogic Server will assume that the l
atest version is used. Future versions of WebLogic Server will reject descriptor
s that do not specify the Java EE version. To eliminate this warning, add an app
ropriate "version=" to element "web-app" in the deployment descriptor.>

the errors look like this:

<20:01:51 IST 23/03/2012> <Error> <netuix> <BEA-423158> <No content found at con
tentUri = /PortalConfig/security/providers/AuthenticatorConfigCommon.portlet.>

what is the problem? anyone knows?
sudipto shekhar
Ranch Hand

Joined: Apr 02, 2008
Posts: 818

Please let us know when you cross post.

Thanks.


Regards, Sud.
SCJP 5 ScjpFAQ JLS
 
 
subject: Errors & warnings when using the Admin Server Console - Help Needed
 
Similar Threads
problem in jsp only with bea weblogic
SEVERE: Dispatcher initialization failed-use Oracle weblogic server 11gR1 10.3.5
Timeout waiting for Oracle WebLogic Server v10.3 at localhost to start
module failed to deploy on weblogic server
Change application state "Start Running" to "Active"