This week's book giveaway is in the Servlets forum.
We're giving away four copies of Murach's Java Servlets and JSP and have Joel Murach on-line!
See this thread for details.
The moose likes Websphere and the fly likes Installing a Application on Websphere with IHS Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Murach's Java Servlets and JSP this week in the Servlets forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » Websphere
Bookmark "Installing a Application on Websphere with IHS" Watch "Installing a Application on Websphere with IHS" New topic
Author

Installing a Application on Websphere with IHS

dhanu manjula
Greenhorn

Joined: Aug 31, 2009
Posts: 19
Hi All

I have used a stand alone WAS 7.0 server with a IBM HTTP web server on IBMi server.
And I have also installed the web server plug-in.
WAS administrative console , I can see. The webserver is up & running.
WAS is running on port 10207 and WebServer is running on port 80.

I have a servlet application installed in WAS which I can access from bellow URL

I need to redirect the above application thru web Server like this


What I did was, In the WAS administrative console,



Then I’m back to the “Enterprise Applications” section but now my application status is UNKNOWN
I can generate & propagate the plug-in but application is down and other applications are not redirecting thru webserver.
Anybody seen this before?

Thanks
Dhanu

PS:

In the Enterprise Applications > FirstSV > Deployment Descriptor
I can see all are correct

 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Installing a Application on Websphere with IHS
 
Similar Threads
Test 252: Mock exam
Getting iAS and iWS Start
Passed 700,701 and 340 last Thursday
Another mock exam for Test 340 and Ansers
Thin Servlet Redirector