• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Weblogic issue for japanese emails

 
Amol Fuke
Ranch Hand
Posts: 129
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi ,

We have an application which sends emails in japanese text.I have local setup wherein I have weblogic on my windows machine and email in japanese comes fine in outlook.

When I test it on dev server which is weblogic on linux , the same japanese text appears junk in outlook.

Is there any setting on weblogic side that we have to do ?

Thanks,
Amol
 
sudipto shekhar
Ranch Hand
Posts: 823
Chrome Eclipse IDE Oracle
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Amol,

Did you test this with any other email server apart from that configured with Outlook?

What were the results?

 
sudipto shekhar
Ranch Hand
Posts: 823
Chrome Eclipse IDE Oracle
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
This might help you in configuring your Unix machine.

Hope its useful.
 
Amol Fuke
Ranch Hand
Posts: 129
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks Sudipto for the reply.I tried sending it to gmail but it garbled.

It seems the language packs are not installed on the linux server because when we see the text in vi editor it is garbled only.

We have checked the locales on the server and all the locales are present.

Thanks.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic