• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

jboss: 'run' is not recognized as an internal or external command

 
harry winkler
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have java 6 installed and the environment variables set up. I am not seeing the error that i keep running into when searching for this problem dealing with findstr not being found. Simply tells me run is not recognized. I am using jboss 5.1.0GA

If anyone has any ideas please let me know. If you would like any info please let me know.

JAVA_HOME: C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_31

PATH: C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\MICROSOFT SHARED\WINDOWS LIVE;C:\PROGRAM FILES (X86)\COMMON FILES\MICROSOFT SHARED\WINDOWS LIVE;%SYSTEMROOT%\SYSTEM32;%SYSTEMROOT%;%SYSTEMROOT%\SYSTEM32\WBEM;%SYSTEMROOT%\SYSTEM32\WINDOWSPOWERSHELL\V1.0\;C:\PROGRAM FILES\THINKPAD\BLUETOOTH SOFTWARE\;C:\PROGRAM FILES\THINKPAD\BLUETOOTH SOFTWARE\SYSWOW64;;C:\PROGRAM FILES (X86)\COMMON FILES\LENOVO;C:\PROGRAM FILES (X86)\COMMON FILES\ULEAD SYSTEMS\MPEG;C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\LENOVO;C:\PROGRAM FILES (X86)\WINDOWS LIVE\SHARED;C:\SWTOOLS\READYAPPS;C:\PROGRAM FILES (X86)\INTEL\SERVICES\IPT\;C:\PROGRAM FILES (X86)\SYMANTEC\VIP ACCESS CLIENT\;C:\PROGRAM FILES\INTEL\WIFI\BIN\;C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\INTEL\WIRELESSCOMMON\;C:\Program Files (x86)\Lenovo\Access Connections\;C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_31\bin;C:\Program Files\SlikSvn\bin;C:\Program Files\ant\apache-ant-1.8.2\bin;C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 5.1\bin;C:\jboss\jboss-5.1.0.GA\bin;C:\Windows\System32

 
Peter Johnson
author
Bartender
Posts: 5852
7
Android Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Exactly how are you starting JBoss AS? From the command line? As a service? Usually, from the command line, you first 'cd' into the jboss_home/bin directory and then enter run.
 
harry winkler
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
running it from command line and yes I'm in bin when trying to start it using the run command so i am really confused on what is going on here.
 
William P O'Sullivan
Ranch Hand
Posts: 859
Chrome IBM DB2 Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Try run.bat

WP
 
Peter Johnson
author
Bartender
Posts: 5852
7
Android Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Do this. Edit the run.bat file and comment out or remove the "@echo off" line. Then run it again and post the full command line output, including the command you entered. (Copy and paste as text, don't do a screen shot)

As do this. In the command prompt, type "set" and hit enter. Post the output.
 
harry winkler
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
ok finally realized this morning what it was. Complete failure on my part to not realize the most obvious thing . . . . jboss was missing the run.bat file. I dont know how this happened or why it was missing this file but i got my friend to send me his and it works now.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic