Win a copy of Mesos in Action this week in the Cloud/Virtualizaton forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Search Nothing in UTF8

 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello,
I have installed JForum 2.1.4 with MySQL 4.1.14, and it works well.
The character encoding is UTF-8 for Tranditional Chinese, and display is OK.
But I cannot search anything in Tranditional Chinese. (English is OK)

Anyone has same problem?

[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I use Simplified Chinese�?� have same problem
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
2.1.4 has in fact problems with cirylic chars. 2.1.5 should do better.

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I found the same problem in 2.1.5.
I use UTF-8 encoding for Simplified Chinese.

[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Searching whole text in 2.1.5 will get the right result,but searching a part will get nothing.
For example,the subject is "��܏��?���",and the criteria is "��܏��?���",you will get right result;
when criteria is "��܏�" or "���" etc.,you will get nothing.

[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Searching whole text in 2.1.5 will get the right result,but searching a part will get nothing.
For example,the subject is "��܏��?���",and the criteria is "��܏��?���",you will get right result;
when criteria is "��܏�" or "���" etc.,you will get nothing.

[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Yeah, that's either weird and dificult to handle.

We're trying to improve that, though. If you have any hits, please share with us

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
We still don't have a definite fix. Specially with myslq, this is hard to get working correctly.

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
jdk1.5,tomcat5.0,mysql5.0

[img]http://img321.photo.163.com/michael.panger/38430302/1042090826.jpg
[/img]



help please!
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
JForum 2.1.6
[originally posted on jforum.net by Anonymous]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
thank, Rafael
[originally posted on jforum.net by michael.panger]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
��܍��mvnforum��?�?��Ќ??�?��?Ί�?�ٴ���??���Ӭ�?ٍ?�jforum��?�Ӭ��?lucene�?ΎѨ�����?�����?�?��?�
[originally posted on jforum.net by recht]
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic