This week's book giveaway is in the Jobs Discussion forum.
We're giving away four copies of Soft Skills and have John Sonmez on-line!
See this thread for details.
The moose likes JForum and the fly likes Another Problem about Attached Files Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Soft Skills this week in the Jobs Discussion forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » JForum
Bookmark "Another Problem about Attached Files" Watch "Another Problem about Attached Files" New topic
Author

Another Problem about Attached Files

Migrated From Jforum.net
Ranch Hand

Joined: Apr 22, 2012
Posts: 17424
When I submit a message with an attached file which size over 100KB, a 'java.lang.NullPointerExcepion' appears!

Scenario:JForum 2.1.6+Apache_Tomcat 5.5.17(on J2SE 1.4.2)+MySQL 5.0
Symptom:
HTTP Status 500 -

type Exception report

message

description The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request.

exception

java.lang.NullPointerException
net.jforum.JForumExecutionContext.enableRollback(JForumExecutionContext.java:272)
net.jforum.JForum.service(JForum.java:209)
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:802)
net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59)

note The full stack trace of the root cause is available in the Apache Tomcat/5.5.17 logs.
Apache Tomcat/5.5.17


What should I do?
[originally posted on jforum.net by Shiny]
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand

Joined: Apr 22, 2012
Posts: 17424
Update to lastest CVS version 8)
[originally posted on jforum.net by redhand]
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand

Joined: Apr 22, 2012
Posts: 17424
Thanks!
But when I trying to login CVS, I was refused:

D:\jchuang\BCrypt\My Documents\JForum\src>"D:\Program Files\cvsnt\cvs" -d:pserver:guest@cvs.dev.java.net:/cvs login
Logging in to :pserver:guest@cvs.dev.java.net:2401:/cvs
CVS password: ********
cvs [login aborted]: connect to cvs.dev.java.net:2401 failed: �ӱ��?�ݨ���ϼ������??���
��?�?ξ�ʾ?���?�?����


It seems that guest needs a password. But <enter> after entering any few characters, I am refused yet.

What should I do?
[originally posted on jforum.net by Shiny]
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand

Joined: Apr 22, 2012
Posts: 17424
guest password is empty so you have only to hit RETURN key when CVS ask for it
[originally posted on jforum.net by redhand]
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand

Joined: Apr 22, 2012
Posts: 17424
I also try it with empty password, just only return. But the result is the same. :?:
[originally posted on jforum.net by Shiny]
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand

Joined: Apr 22, 2012
Posts: 17424
Verify if your port 2401 is open

[originally posted on jforum.net by redhand]
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand

Joined: Apr 22, 2012
Posts: 17424
Thanks a lot. Y'r a warm-hearted man.
I confirm that the trouble should be made by the gateway.
When I connect via home lan, it do!

But, When I build CVS source with ant, I encounter another trouble.
It failed with 1 error and 1 warning. The details is as follow:

D:\jchuang\BCrypt\My Documents\JForum\src\jforum>ant

Buildfile: build.xml

compile:

[javac] Compiling 310 source files to D:\jchuang\BCrypt\My Documents\JForum\

src\jforum\WEB-INF\classes

[javac] D:\jchuang\BCrypt\My Documents\JForum\src\jforum\src\net\jforum\cach

e\JBossCacheEngine.java:149: warning: getData() in org.jboss.cache.Node has been

deprecated

[javac] return node.getData().values();

[javac] ^

[javac] D:\jchuang\BCrypt\My Documents\JForum\src\jforum\src\net\jforum\view

\install\InstallAction.java:479: replace(char,char) in java.lang.String cannot b

e applied to (java.lang.String,java.lang.String)

[javac] connectionString = connectionString.replace(host

Key, hostKey + portKey);

[javac] ^

[javac] 1 error

[javac] 1 warning

BUILD FAILED

D:\jchuang\BCrypt\My Documents\JForum\src\jforum\build.xml:69: Compile failed; s

ee the compiler error output for details.

Total time: 28 seconds


My scenario is as follow: J2SDK 1.4.2_11, Ant 1.6.5.

I guess that I should modify the source, or change my scenario. But I'm not sure.
Can you help me?


By the way, I just knew that y'r a chinese. And me too. I think we will be friends.
[originally posted on jforum.net by Shiny]
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Another Problem about Attached Files